Redactia.ro
Home » Monden » Paște diferit pentru Irinel Columbeanu anul acesta. Ce meniu va avea fostul afacerist la azil

Paște diferit pentru Irinel Columbeanu anul acesta. Ce meniu va avea fostul afacerist la azil

Irinel Columbeanu face Paștele la azil anul acesta.

Pentru prima dată, Irinel Columbeanu, fost magnat al mediilor de afaceri românești, își va petrece Sărbătorile Pascale într-un azil. Această schimbare marchează un nou capitol în viața sa, departe de fastul zilelor de glorie, dar aproape de un mediu care promite siguranță și îngrijire.

O nouă casă pentru Irinel Columbeanu

După ce a trăit ani la rând înconjurat de lux și atenție, Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil, având în vedere problemele sale de sănătate și o pensie modestă de 2.000 de lei. Aici, fostul afacerist a fost primit cu căldură de către Ion Cassian, proprietarul azilului, și de comunitatea locului. „E important să simți că aparții undeva, chiar și într-un moment de cumpănă”, spune Cassian, reflectând la decizia lui Columbeanu de a se alătura azilului.

Irinel Columbeanu va avea parte de o masă de Paște pregătită cu grijă și respectând tradițiile, dar adaptată nevoilor specifice vârstei. Meniul include ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac, toate servite în porții controlate, sub supravegherea unui medic nutriționist. „Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, explică Cassian, pentru playtech.ro.

Cine l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Recent, Irinel a avut parte de o surpriză emoționantă: o vizită de la fosta sa iubită, Oana Cojocaru, care l-a invitat la o cină la un restaurant de pe malul unui lac. „A fost un moment special pentru mine, să pot să ies și să mă bucur de compania unei persoane dragi”, mărturisește Columbeanu.

Ion Cassian subliniază că percepția negativă asupra azilelor este depășită, menționând că în Occident, acestea sunt văzute ca locuri de refugiu și socializare. „Vrem să schimbăm această percepție și la noi. Azilul nu este un sfârșit, ci un nou început, unde fiecare poate să găsească sprijin și alinare”, conchide proprietarul.

În acest an, Paștele lui Irinel Columbeanu va fi diferit, dar plin de momente de reflecție și reconectare, subliniind că schimbările vieții pot aduce noi oportunități pentru pace și fericire interioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: