Redactia.ro
Home » Monden » Patru ani de la moartea Denisei Răducu! Sora artistei: ”Plâng fără încetare”

Patru ani de la moartea Denisei Răducu! Sora artistei: ”Plâng fără încetare”

Pe data de 23 iulie, s-au împlinit patru ani de când Denisa Răducu, renumita interpretă de manele, a plecat din această lume. În urma sa, artista care a murit la doar 27 de ani, a lăsat o durere imensă în sufletul fanilor, dar mai ales al familiei. Sora cântăreței, Adelina, vorbește și acum cu greu despre Denisa Răducu.

Patru ani de la moartea Denisei Răducu! Sora artistei: ”Plâng fără încetare”

La patru ani de la decesul Denisei Răducu, familia artistei încă este devastată de durere. Sora cântăreței de manele, care s-a stins din viață la o vârstă fragedă, 27 de ani, spune că în fiecare an, pe data de 23 iulie, plânge neîncetat. Femeia nici nu mai are puterea de a zâmbi și doar copiii o mai ajută să-și vindece câte puțin rana de pe suflet.

„Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng. (…) Sunt patru ani de când a murit și nu am zâmbit. Dar, în ultima vreme, copiii au reușit să mă facă să trec peste, să înceapă să mi se închidă rănile”, a spus Adelina, sora Denisei Răducu, pentru fanatik.ro.

Sora Denisei Răducu a împlinit 39 de ani! Cum arată astăzi Adelina? - Stirile Kanal D

Foto: Adelina și Denisa

Adelina este plecată peste hotare, dar i-ar fi plăcut ca în ziua comemorării surorii sale să fie acasă, lângă ceilalți membri ai familiei.

„Mi-ar fi plăcut să fiu acasă, lângă mama, să o pomenim împreună pe Denisa. Dar, din păcate, nu se poate. Voi sta acasă, cu albumul ei în față. Sper că nu voi mai plânge atât, dar, vă zic sincer, de fiecare dată când mă gândesc la ea mă doare. Simt un gol în stomac…” a mai spus Adelina.

Care au fost ultimele cuvinte ale Denisei Manelista pe patul de moarte

Înainte de a-și da ultima suflare, Denisa Răducu ar fi rostit numele surorii sale, Adelina.

Boala din cauză căreia Denisa a murit

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, la 27 de ani. Boala de care suferea a răpus-o puțin câte puțin până la deces. În acel an, mai întâi au fost speculații despre faptul că va muri, numele său ținând primele pagini ale ziarelor, iar în cele din urmă s-a confirmat plecarea sa din această lume.

Denisa Răducu a avut cancer ovarian, de tipul carcinomului hepatocelular. O vreme s-a scris că a murit de cancer la ficat, dar potrivit unor surse medicale evz, nu a fost așa.  „Denisa a avut cancer ovarian, nu hepatic iar metastazele s-au întins la ficat și la plămâni. A descoperit boala în urmă cu mai bine de un an și a luptat cât a putut”, a spus un cadru medical pentru evz.ro

Denisa Manelista, hărţuită şi în mormânt de cei care au lăsat-o fără bani de tratament! | Spynews.ro

Foto: Denisa Răducu, înainte de deces

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: