Redactia.ro
Home » Știri » Patru copii au fost surprinși de un incendiu într-o casă din Galați

Patru copii au fost surprinși de un incendiu într-o casă din Galați

Patru copii au fost surprinși de un incendiu într-o casă din Galați

Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an și 4 luni și doi cu vârste de 4 și 10 ani, din localitatea Mândrești, județul Galați, au fost surprinși de un incendiu pornit de la soba din camera. Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul de 10 ani a suferit arsuri.

Patru copii au fost surprinși de un incendiu într-o casă din Galați

Potrivit Digi24, o gospodărie din localitatea Mândrești, județul Galați a luat foc. Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an și 4 luni și doi cu vârste de 4 și 10 ani, se aflau în casa în care a izbucnitul incendiul. Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul de 10 ani a suferit arsuri. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de la Garda Tecuci, și o ambulanță SMURD. După ce aceștia au aflat prezența unor copii în camera afectată de incendiu, s-a deplasat un elicopter SMURD și au fost suplimentate forțele de intervenție.

Incendiul a pornit de la o sobă

Conform autorităților, focul a pornit de la o sobă, în care copilul de 10 ani a vrut să facă focul, folosind un recipiend de benzină.

O cameră era afectată de incendiul pornit de la o sobă. Înainte de incendiu, mama copiilor lăsase în cameră 4 copii: doi gemeni de 1 an si 4 luni, un copil de 4 ani și unchiul lor de 10 ani. Cercetările organelor abilitate au arătat că unchiul copiilor, în vârstă de 10 ani.A folosit un recipient cu benzină pentru a aprinde focul, fapt care a produs o deflagrație și raspândirea focului în toată incinta dormitorului, au declarat reprezentanții ISU Galați.

Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul în vârstă de 10 ani a fost diagnosticat de medicul elicopterului SMURD cu arsuri de căi aeriene și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Galați. Camera care a luat foc a fost distrusă în totalitate.

Citeste si:Cazul pădurarului ucis de hoți. În documentarul pensiei de urmaș, la cauza decesului scrie „boală obișnuită”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: