Redactia.ro
Home » Stil de viață » Patru descântece de împăcare pentru oamenii părăsiți

Patru descântece de împăcare pentru oamenii părăsiți

Descântecele de dragoste sunt unele dintre cele mai folosite. Cei care cred în descântece și vrăji știu că acestea sunt folosite pentru a recupera persoana iubită, dacă a avut loc o despărțire sau de a crea o legătură puternică cu cineva pe care îl dorim în viața noastră.

Descântec cu lumânări

Pentru acest descântec ai nevoie de un vas cu apa neîncepută, care trebuie lăsată peste noapte la lumina lunii. Mai aveți nevoie de 12 picături de miere și șase bucăți dintr-o lumânare roșie ce a fost folosită la o nuntă sau un botez în biserică. Presărați tămâie peste ea și busuioc sfințit.

Amestecați apa de 12 ore cu o lingură de lemn nouă, în sensul în care merge luna pe cer. Iată ce trebuie să rostiți:

„Cum se lipeşte ceara de mâini/ Şi mierea de gură,/ Aşa să se lipească dragostea lui (numele bărbatului)/ De dragostea ei (numele femeii)!/ Să rămâie mănoasă/ Ca pâinea în încăpere,/ Ca mierea în ulcele,/ Ca vinul strecurat,/ Ca izvorul cel curat,/ De dragoste, de iubire/ Şi de mulţumire./ Adăugat şi primit şi umplut.”

Descântec cu o hartă

Desenează cu roșu o inimă pe o hartă, în prima noapte cu lună plină, în locul în care partenerul tău trăiește. Mai desenează încă o inimă în locul în care ești tu. Unește cele două inimi cu aceeași culoare roșie și rostește următoarele cuvinte: „Întoarce-te la mine (rostește-i numele de botez), întoarce-te la mine, întoarce-te la mine!”.

Descântec cu sare de bucătărie

Tot ce trebuie să faci este să arunci o lingură de sare în foc. Afară trebuie să fie noapte cu lună plină. Iată ce vuinte trebuie să rostești: „Inima bărbatului pe care-l vreau înapoi, să se perpeleasca în focul dragostei și să nu-și găsească liniștea decât în brațele mele”

Descântec cu doi de dafin

Pentru acest descântec cu foi de dafin, tot ce trebuie să faci este să le lași să ardă în foc.
„Dafine să arzi cu flăcări fierbinți/ Și pe „X” (zi-i numele) la mine să-l trimiți/ Să-ți miroasă fumul, iar noi doi să fim că unul.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: