Redactia.ro
Home » Monden » Patru dintre cele mai controversate amante din showbiz-ul românesc. Care s-au căsătorit și cine a rămas doar cu amintirea

Patru dintre cele mai controversate amante din showbiz-ul românesc. Care s-au căsătorit și cine a rămas doar cu amintirea

GALERIE FOTO (4) Patru dintre cele mai controversate amante din showbiz-ul românesc. Care s-au căsătorit și cine a rămas doar cu amintirea

Patru dintre cele mai controversate amante din showbiz-ul românesc. Câteva dintre amantele din showbiz-ul românesc le-au sucit mintile unora dintre cei mai râvniti bărbați. Pentru a fi alături de ele, unii și-au lăsat soțiile, în timp ce alții au preferat să aibă o viață dublă.

Patru dintre cele mai controversate amante din showbiz-ul românesc. Care s-au căsătorit și cine a rămas doar cu amintirea

Amantele din showbiz arată foarte bine și au grijă de trupul lor, merg la sală și apelează la inverventii estetice. Mai jos vă arătăm patru dintre cele mai celebre amante care au atras atenția bărbatilor de succes.

Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă. Relația lor a început în 1990, pe când lituanianca era balerină la Clubul Melody din București, unul dintre cele mai selecte localuri de la acea vreme. Vica are 18 ani, iar fostul fotbalist avea 39 de ani, și era căsătorit cu Maria. Povestea lor de dragoste a durat 16 ani. O iubire furtunoasă a durat câțiva ani, dar Piturca nu a acceptat niciodată să divorteze de soția sa cu care este casatorit si in prezent. Piturca si Vica Blochina au impreuna un baiat, Edan.

,,M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați.”, a mărturisit vedeta.

Vica si Piturca

Valentina Pelinel și relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut parte din unul dintre cele mai complicate triunghiuri amoroase din showbiz. Valentina era căsătorită cu Cristian Boureanu când s-a îndrăgostit de Cristi Borcea, căsătorit cu ALina Vidican, care au devenit nașii de cununie ai celor doi. Borcea a început o idilă cu Pelinel, iar în prezent sunt căsătoriti si au trei copii.

„Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.”, a declarat Cristian Boureanu, fostul sot al Valetinei Pelinel.

Borcea si Pelinel

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai celebre amante din showbiz. Vedeta a avut relatii cu mai multi bărbati celebrii, iar cea mai prolifică este cea cu Cătălin Botezatu. În 2020 a început o idilă cu Gabi Bădălău, care la acea vreme era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu. Au urma momente scandaloase și acuzații grave, între Bianca și Claudia, dar și nenumărate despărțiri și impăcări. De mai bine de doi ani, Gabi și Claudia se luptă pentru a divorța, deși au împreună doi copii.
,,Strigătul de disperare ca Gabi s-o ia de nevastă îi va adânci depresia cu care se luptă. Nu vedeți cum Gabi i le dă la fileu? Dacă el și-ar fi dorit ceva serios cu ea, Gabi nu ar mai fi apărut la brațul altor femei. Această fătucă este pentru el doar umplerea timpului, doar de distracție. În decurs de un an, Gabi nu a ieșit niciodată să strige în gura mare că o ia de nevastă. Că poate acum eram și eu divorțată.„, declara Claudia Pătrășcanu în urmă cu ceva timp, pentru CanCan.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc este actuala iubită a lui Laurentiu Reghecampf. La vremea când cei doi s-au cunoscut, antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan, de care a decis să divorțeze la începutul anului. Reghe s-a îndrăgostit de Corina, iar împreună au un băiat minunat.

Reghe si Corina

,,Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a dezvăluit Reghe, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: