Redactia.ro
Home » Știri » Patru români, reținuți în Spania după ce au furat 1km de cablu. Au lăsat mai multe orașe fără internet și telefonie

Patru români, reținuți în Spania după ce au furat 1km de cablu. Au lăsat mai multe orașe fără internet și telefonie

Patru români, reținuți în Spania după ce au furat 1km de cablu. Românii impresionează din nou peste hotare. Câțiva tineri au furat 1 km de cablu și au lăsat trei orașe fără acces la internet și apeluri telefonice. Faptașii au fost prinși de oamenii legii și au fost arestați preventiv.

Patru români, reținuți în Spania după ce au furat 1km de cablu

Patru români, reținuți în Spania după ce au furat 1km de cablu. Este vorba despre câțiva tineri cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani.  Ei au furat  820 de metri de cablu din cupru din rețeaua telefonică, din orașele: Sotodos, Padilla del Ducado și Villarejo de Molina, în timpul furtunii „Filomena”. Fapta lor nu a fost trecută cu vederea de oamenii legii spanioli.

Garda Civilă din Guadalajara i-a arestat preventiv, transmite Digi 24 care citează guadalajaradiario.es. Românii au săvârșit infracțiunea pe data de 7 ianuarie, iar aceasta a fost comunicată autorităților de o rețea de telefonie mobilă, plus că au existat mai mulți oameni care au văzut mașina românilor, circulând adesea prin zonele respective. Martorilor li s-a părut suspect autoturismul care apărea doar noaptea în cele trei orașe.

Pe baza informațiilor colectate de la oameni, polițiștii i-au identificat pe hoții români și au descoperit că aveau reședința în Madrid. Ei sunt suspecți și de comiterea altor fapte similare.

Plantație uriașă de cannabis în Spania, opera unor români

În luna octombrie a anului trecut, polițiștii spanioli au mai identificat patru români care au creat cea mai mare plantație subterană de cannabis din Spania. Românii au săpat o groapă de patru metri, într-o zonă unde se afla o fermă și au pus 1022 plante de cannabis. Groapa de patru metri făcea legătura cu o altă încăpere unde se aflau 150 și 200 de kilograme de muguri de marijuana.

Și în Italia românii comit fapte rele

Doi români cu vârste între 30 și 37 de ani au fost reținuți în Italia, după ce au răpit trei prostituate. Cei doi infractori au manifestat și violență asupra femeilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: