Redactia.ro
Home » TV » Pe Cove îl ştie toată lumea, dar cum arată soţia lui? Au împreună doi copii care îi seamănă leit

Pe Cove îl ştie toată lumea, dar cum arată soţia lui? Au împreună doi copii care îi seamănă leit

GALERIE FOTO (2) Cine este soția lui Cove

Gabriel Coveșanu și soția lui sunt împreună din 2007 și totuși, despre ea se cunosc foarte puține lucruri. Iată cine este, de fapt, cea care îi stă alături lui Cove!

Cine este soția lui Gabriel Coveșanu de la „Vorbește lumea”

Gabriel Coveșanu este o prezență obișnuită în mass media, însă nu același lucru se poate spune despre soția lui. Acesta o prezintă cu rare ocazii pe rețelele de socializare. Totuși, cine este, de fapt, soția lui Cove?

Cove şi Florentina Ena sunt împreună din anul 2007 şi au împreună un fiu. Aceştia s+au găsit abia după ce Cove a divorţat de prima lui soţie, iar acum sunt împreună de mai bine de 13 ani, semn că sunt suflete pereche.

Soţia lui Cove are un job în domeniul medical, după cum a declarat chiar el. Florentina Ene este medic ginecolog.

„Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical. Noi ne permitem să greşim în meseria noastră, nu omorâm pe nimeni, dar în zona medicală nu-ţi permiţi să te joci. Ea e medic ginecolog. Ea este cea care mă susţine. Dacă am cea mai mică întristare, suferinţă, are un umăr şi pentru mine”, a declarat Gabriel Coveşeanu la „Dincolo de aparenţe”.

Cum s-au cunoscut Cove și soția lui

Acum 13 ani, Gabriel Coveșanu și Florentina Ena se cunoșteau. La vreme aceea, ambii aveau o altă relație, dar între ei s-a ormat o legătură puternică. După aceea, ei s-au separat de partenerii cu care erau și au început o relație. Chiar Cove recunoaște că nu se aștepta să reziste așa mult timp împreună.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună”, a spus Gabriel Coveșanu despre mariajul cu Florentina Ene.

Ce fac

Cove si famili
Cove si familiA

Ce fac copiii lui Cove

Cove are doi copii, din cele două căsnicii ale sale. Bogdan este făcut cu fosta soție, dar Cove nu face diferențe între copiii lui și îi iubește pe amândoi la fel.

„Fiul meu cel mare, Bogdan, este mai atras de zona dansului. Face balet. Chiar am fost plăcut surprins și fericit atunci când a fost invitat să facă parte din distribuția unui spectacol la Opera Română și l-am văzut pe scenă dansând”, a spus Cove.

„Cel mic, în schimb, este ceva mai teluric, mai înfipt cu picioarele pe pământ sau cel puțin nu are neapărat o latură artistică. În materie de scălâmbăieli se descurcă foarte bine. Dar, uite, el a fost la noi la teatru, la „Ion Creangă” și a văzut spectacolul „Punguța cu doi bani”, apoi a pus-o în scenă în casă”, a mai declarat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: