Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, despre momentele grele din viața lui! Ce dramă i-a marcat viața: ”Mi-a apărut în vis, este pentru el”

Pepe, despre momentele grele din viața lui! Ce dramă i-a marcat viața: ”Mi-a apărut în vis, este pentru el”

Pepe, despre momentele grele din viața lui! Ce dramă i-a marcat viața: ”Mi-a apărut în vis, este pentru el”

Pepe este unul dintre artiștii care aduce o dispoziție bună și e mereu cu zâmbetul pe buze, însă în viața lui a avut parte și de drame care i-au schimbat viața! Artistul a povestit de curând despre momentele grele peste care a trecut. 

Pepe, despre momentele grele din viața lui

Pepe este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Cântărețul se bucură de viața și de tot ceea ce a realizat până acum, însă ascunde în spatele zâmbetului o dramă știută de puțină lume. Cântărețul nu a trecut mereu doar prin clipe bune, căci acesta a fost înnebunit de durere la un moment dat.

În urmă cu 14 ani, Pepe și-a pierdut un nepot. Acesta nu a putut să treacă de-a lungul timpului peste acest moment, astfel că a decis acum să lanseze o nouă melodie în memoria sa, dezvăluindu-le fanilor totul despre drama ce i-a marcat viața. Cântărețul a păstrat tăcerea pentru foarte mult timp și a preferat să sufere în interiorul lui după ruda sa care a plecat mult prea repede dintre noi.

Nepotul lui Pepe, Franco, a murit la vârsta de 17 ani într-un accident teribil de mașină. Acesta se afla la o vârstă fragedă și își dorea să devină fotbalist, însă destinul a făcut să nu se mai ajungă la asta. Artistul a suferit cumplit după decesul nepotului său, astfel că a preferat să fie cât se poate de discret și să nu dezvăluie că a trecut printr-o dramă. De curând însă, cântărețul a lansat o melodie cu un videoclip emoționant în memoria nepotului său, povestind în același timp că tânărul i s-a arătat în vise.

”Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe într-o emisiune TV.

Cum și-a petrecut Pepe sărbătorile

Cei care îl cunosc pe Pepe știu că acesta este o persoană foarte credincioasă și că artistul se roagă pentru sănătatea și fericirea familiei sale. Recent, cântărețul a divorțat și a povestit că a petrecut Vinerea Mare într-un cadru religios, mergând în pelerinaj la Arsenie Boca. Acolo, el a mulțumit pentru tot ce are, explicându-le tuturor că există un sentiment minunat în locul respectiv.

”Eu am fost bisericos tot timpul. Cred că e a zecea oară când mă duc la Arsenie Boca. M-am decis acum să mă duc în Vinerea Mare, că eram oricum liber. Am fost primul. Am să mulțumesc. (…) Trebuie să mulțumești. E o conexiune acolo”, a mărturisit Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: