Redactia.ro
Home » Monden » Perversu de pe Târgu Ocna a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Perversu de pe Târgu Ocna a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Perversu de pe Târgu Ocna

Perversu de pe Târgu Ocna s-a transformat complet. În prezent, bărbatul se pare că este bun prieten cu artistul Jador, făcându-și apariția în emisiunea acestuia de pe Antena Stars.

Telespectatorii au avut surpriza de a-l vedea pe acesta complet transformat, pierzând lupta cu kilogramele.

Perversu de pe Târgu Ocna a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată acum și cu ce se ocupă

Perversu de pe Târgu Ocna a apărut pe micile ecrane alături de artistul momentului, Jador în emisiunea de tip reality-show, de pe Antena Stars numită „Jador Adevărat”.

În episodul anterior, Jador s-a întâlnit cu DeSanto și cu bunul său prieten, Perversu de pe Târgu Ocna. Potrivit imaginilor, cei doi au o relație de prietenie strânsă, cântărețul apelând ori de câte ori are nevoie la prietenul său.

Se pare că Perversu a pierdut lupta cu kilogramele și este de nerecunoscut, spre deosebire de fizicul pe care îl avea în urmă cu mai mulți ani, când a ajuns în atenția publicului după ce a dat un interviu în urma unui scandal de cartier. Atunci expresiile sale l-au făcut cunoscut, precum „mi-au dat de m-au julit”, “doi indivizi m-au apostat cu o bâtă” sau “ori suntem golani, ori nu mai suntem”.

După ce a devenit cunoscut, Sorin Ion, pe numele său adevărat a divorțat de soția sa Valeria, alături de care are trei copii, dar în cele din urmă cei doi s-au reimpăcat. În prezent, Perversu este alături de artistul Jador și îl însoțește la toate concertele acestuia fiindu-i  alături la bine și la greu.

Jador și Perversu, cei mai buni prieteni

Artistul a declarat în fața camerelor de filmat că cei doi sunt prieteni buni, iar Perversu a fost alături de el în cele mai grele momente.

Perversu’ e un familist convins. Ca fiecare băiat te mai uiți după o fată, dar el are copii. Să vezi cum îi educă. Copiii lui știu engleză. Își duce copiii la școală, se joacă cu ei în fiecare zi. E un tată cum n-ai mai văzut. El e omul meu de bază. Când îmi era rău și nu aveam pe nimeni, el a venit. A avut grijă de mine, mi-a adus de mâncare. Te face să râzi, îți dă o stare bună” a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: