Redactia.ro
Home » Monden » Petrecere mare în familia lui Smiley şi a Ginei Pistol! Mesaj romantic al artistului către soţia sa

Petrecere mare în familia lui Smiley şi a Ginei Pistol! Mesaj romantic al artistului către soţia sa

Sâmbătă, petrecere mare în familia lui Smiley şi a Ginei Pistol. A fost sărbătorită frumoasa blondină. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite are motiv de petrecere azi, de ziua ei.

Vedeta pe care publicul a urmărit-o la Antena 1, unde a fost și amfitrioana Asia Express, până să-i ia locul Irina Fodor, are o vârstă pe care puțini ar ghici-o. Asta pentru că soţia lui Smiley nu-şi arată vârsta.

Gina Pisol a împlinit 43 de ani

Prezentatoarea TV a împlinit vârsta de 43 de ani. Gina Pistol s-a născut în anul 1980, în Roșiorii de Vede. Soţia lui Smiley nu a publicat, încă, imagini despre cum își sărbătorește venirea pe lume în urmă cu 43 de ani.

Totuși, a ținut să marcheze momentul cu o fotografie în care apare extrem de fericită, țuguindu-și buzele.

Vedetele i-au urat tradiționalul „La mulți ani” în secțiunea de comentarii de la poza pe care blondina a urcat-o pe contul ei de Instagram. Andra, Theo Rose, Elena Gheorghe și Diana Bart sunt doar câteva dintre vedetele care i-au urat de bine cu ocazia zilei sale de naștere.

Smiley, mesaj romantic

Smiley s-a ”pregătit” corespunzător pentru această zi specială din familia lui și i-a transmis soției sale un mesaj romantic, prin care a exprimat cât de mult o iubește.

”La mulți ani, iubita mea! De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori!”, a postat Smiley, pe Instagram.

Artistul şi-a arătat dragostea pentru Gina Pistol şi cu ocazia nunţii celor doi.

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul.

Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a scris Smiley, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: