Redactia.ro
Home » Știri » Placă omagială pentru Viorica Dăncilă pe zidul școlii

Placă omagială pentru Viorica Dăncilă pe zidul școlii

Dăncilă

Numele premierului Viorica Dăncilă apare pe o placă omagială amplasată pe peretele de la intrarea unei școli din Maramureș.

Primarul comunei maramureșene Dragomirești a vrut să-și exprime astfel recunoștința față de Dumnezeu dar și față de Guvernul Dăncilă pentru renovarea unității de învățământ.

Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, în frunte cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

„A fost dorinţa lui de a o prezenta ieri. Cu ce să mă deranjeze iniţiativa lui? A dorit să prezinte punctul său de vedere personal, i-am strâns mâna, i-am mulţumit. De ce mă certaţi pe mine pentru iniţiativa unui primar? Dacă el şi-a dorit asta nu puteam să îl împiedic, că era iniţiativa lui privată.

Ar trebui să îmi cer scuze pentru iniţiativa unui primar gospodar, care a reuşit, în doi ani să obţină fonduri şi să deruleze un contract de finanţare ca să reabiliteze o şcoală veche de 70 de ani?”, a spus la Digi24 Gabriel Zetea.

Iată ce scrie pe placa omagială!

„Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Şcoala gimnazială Liviu Rebreanu, între anii 2017-2019 cu sprijinul guvernului României, prim-ministru fiind doamna Viorica Dăncilă. Lucrările au fost executate de SC Forean Trust, directorul scolii fiind prof. Dănuț Iuga.

Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, având în frunte pe președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea”, scrie pe placheta datată 9.09.2019 şi având semnătura în piatră a primarului din Dragomireşti, pr. prof Vasile Țiplea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: