Redactia.ro
Home » Știri » Plăcerile vinovate ale lui Nelu Ploieșteanu! Artistul era dependent de jocurile de noroc

Plăcerile vinovate ale lui Nelu Ploieșteanu! Artistul era dependent de jocurile de noroc

Moartea lui Nelu Ploieșteanu a uimit o țară întreagă. Artistul a dus o viață tumultoasă, atât prin prisma carierei sale de muzician, dar și prin prisma patimilor sale. Era dependent de jocurile de noroc și nu se putea lăsa de fumat. A ajuns, la un moment dat, să piardă 7.000 de lei, în doar două ore, la păcănele. Din cauza acestei plăceri vinovate a fost părăsit de soție, dar și de amantă.

Plăcerile vinovate ale lui Nelu Ploieșteanu! Artistul era dependent de jocurile de noroc

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, vineri dimineață, bolnav fiind de coronavirus și fibroză pulmonară. De-a lungul vieții sale, artistul s-a confruntat cu obstacole și ducea o luptă cu plăcerile sale vinovate jocurile de noroc și tutunul. Deși medicii i-au spus să se lase de fumat pentru sănătatea sa, regretatul cântăreț nu a dat ascultare. Dependența de păcănele i-au adus nu doar pierderea banilor, 7.000 de lei în doar două ore, ci și pierderea soției și a amantei, potrivit b1.ro.

Nelu Ploieșteanu a fost suprins, cândva, de jurnaliștii Cancan în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc.

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret

Artistul se afla internat din data de 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală, la secția ATI, intubat și în stare gravă cu Covid. Regreta că înainte de a veni la spital, nu a mai apucat să-i aprindă o lumânare fiului său decedat, Mihăiță. De altfel, în urmă cu câteva zile, medicii care se ocupau de el au spus pentru impact.ro că sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a acestuia.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital.

Nelu Ploieșteanu avea 50 de ani și o carieră muzicală de peste 50 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: