Redactia.ro
Home » Știri » Planul șocant al „Mănușii Albe”. Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Planul șocant al „Mănușii Albe”. Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Planul șocant al „Mănușei Albe". Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Planul șocant al „Mănușii Albe”. Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Cazul Melindei Sara Moiș, copila de 13 ani din Sighetu Marmației, dispărută timp de 7 zile de acasă , a șocant întreaga țară! Acum s-a aflat planul terifiant al individului cunoscut sub numele de „Mănușa Albă”. Ancheta dezvăluie detalii cutremurătoare despre ceea ce ar fi putut fi un coșmar pentru tânăra Melinda și familia ei.

Cine este Melinda Sara Moiș și de ce a plecat de acasă

În urmă cu aproximativ o săptămână, Melinda Sara Moiș, o adolescentă de 13 ani din Sighetu Marmației, a fost dată dispărută, declanșând o amplă operațiune de căutare. După șapte zile de eforturi intense, agenții de poliție locali au reușit să o găsească pe Melinda într-o locuință insalubră din centrul orașului, după informații furnizate de un localnic.

Anchetatorii se străduiesc acum să reconstituie povestea și să afle ce s-a întâmplat cu adolescenta. Melinda susține că a plecat de acasă din proprie inițiativă, în urma unui conflict cu părinții săi și că și-a exprimat dorința de a-și pune capăt vieții într-un parc. Totuși, un bărbat de 34 de ani, cel cunoscut sub numele de „Mânușa Albă”, a intervenit și a reușit să o convingă să nu recurgă la acest gest extrem, dar a abuzat de ea, conducând-o la el acasă.

Mănușă Albă ar fi convins-o să nu se sinucidă

„Mănușa Albă” ar fi avut un rol crucial în viața Melindei Sara Moiș în această perioadă. Adolescenta susține că acest bărbat ar fi convins-o să nu își ia viața. Cu toate acestea, investigațiile sugerează că „Mănușa Albă” ar fi profitat de starea sa vulnerabilă și, în cele din urmă, ar fi răpit-o și sechestrat-o.

Un martor local a informat Poliția Locală că a văzut-o pe Melinda într-o anumită zonă a orașului, ceea ce a fost un indiciu crucial pentru găsirea fetei.

Melinda Sara Moiș, găsită în caza bărbatului de 34 de ani

Operațiunea de salvare a Melindei a fost un moment crucial în această poveste cutremurătoare. Un agent de poliție sau chiar șeful instituției s-a deghizat și a mers la locul indicat, unde a găsit-o pe minoră. Melinda Sara Moiș se afla într-o locuință insalubră din centrul orașului Sighetu Marmației, pe o saltea, pe podea.

Florin Ciobanu, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, a mărturisit că în momentul găsirii Melindei, aceasta era speriată și probabil traumatizată, iar momentul a fost unul emoționant pentru el.

Ce plan avea Mănușa Albă

În prezent, autoritățile desfășoară o investigație amplă pentru a dezvălui planul șocant pus în aplicare de „Mănușă Albă”. Acesta susține că nu a abuzat sexual minora, dar analizele medicale indică altceva. Adolescenta de 13 ani a fost supusă unui abuz grav și a fost drogată continuu de către bărbatul în vârstă de 34 de ani. Se pare că acest caz s-a desfășurat într-un context în care Melinda ar fi urmat să fie exploatată în străinătate, potrivit Playtech.

Coșmarul prin care trece familia Melindei

În prezent, Melinda se află într-un centru de îngrijire în regim de urgență și refuză să se întoarcă la familia sa. Mama sa a declarat că speră ca familia lor să-și revină.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: