Redactia.ro
Home » Știri » Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020. O prietenă a spus tot

Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020. O prietenă a spus tot

cine este femeia

Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020.

Viața i-a fost răpusă mult prea devreme! Cristina Țopescu (59) era în floarea vârstei și avea planuri mărețe pentru viitor. Din păcate, n-a mai ajuns să le vadă împlinindu-se, destinul fiindu-i împotrivă. Vedeta TV a fost găsită moartă în casa în care stătea cu chirie, alături de câinii ei, în Otopeni.

Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020

Luminița, una dintre vecinele jurnalistei, a făcut declarații inedite despre planurile Cristinei Țopescu pentru 2020. Pesemne, vedeta avea de gând să-și achiziționeze o proprietate în apropierea Bucureștiului pentru ea și pentru necuvântătoarele pe care le iubea.

Femeia a declarat că cele două s-au conversat cu puțin timp înainte ca tragedia să aibă loc, iar Cristina Țopescu era încrezătoare pentru anul ce avea să vină. N-avea nicidecum gânduri sinucigașe, așadar ipoteza referitoare la suicid este nefondată.

Conversația pe care a avut-o cu vecina sa

Era o femeie foarte retrasă. Am sunat-o înainte de sărbători și am rugat-o să se uite și pe la mine acasă (n.r.: vecina era plecată în concediu). Întotdeauna îmi răspundea la telefon sau, dacă nu îmi răspundea, îmi scria pe WhatsApp că este ocupată și că mă sună după ce termină. Mi-a spus că vrea să își cumpere un teren în afara Bucureștiului, unde să trăiască liniștită”, a declarat Luminița în fața jurnaliștilor strânși astăzi la casa regretatei prezentatoare TV.

Amintim că jurnalista a fost găsită fără suflare în interiorul reședinței sale din Otopeni. Autopsia a fost realizată, însă rezultatele nu au fost concludente. Medicii legiști au menționat că în organismul vedetei s-a găsit un analgezic și un antidepresiv.

Citește și Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă. Adevărul aflat peste ani

Loading...