Redactia.ro
Home » Monden » Pleacă doi, se întorc trei? Carmen de la Sălciua a vorbit despre copilul pe care îl va avea cu Marian Corcheș

Pleacă doi, se întorc trei? Carmen de la Sălciua a vorbit despre copilul pe care îl va avea cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, are gânduri mari: se pregăteşte de nuntă, dar nu exclude şi un alt mare eveniment: naşterea unui copil.

Artista şi Marian Corcheș au anunțat că se căsătoresc, iar evenimentul se pare că va avea loc mai devreme decât se aștepta oricine: „undeva prin sfârșitul verii, toamnă, cam așa”.

Rămâne gravidă în vacanţă?

Plecată într-o vacanță împreună cu iubitul ei, cântăreața nu a exclus varianta ca din această escapadă să se întoarcă în loc de doi, trei.

”Sigur că da! Ce o vrea Dumnezeu! Este adevărat că ne dorim, dar mai întâi de toate, eu aș vrea să le fac așa, cum am mai și spus”, a declarat Carmen de la Sălciua. Altfel, cântăreaţa a fost întrebată de o fană cum este să ai atât de mulți bani și rămâi un om simplu.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! Însă de multe ori oamenii văd doar părțile frumoase ale acestei meserii.E adevărat că e frumoasă meseria de artist, însă nopțile nedormite și oboseala psihică pe care o presupune responsabilitatea ca prestanța ta să fie una memorabilă îi dezvăluie și o parte de sacrificiu.

E adevărat, se câștigă din această meserie, dar eu investesc jumătate, dacă nu mai mult, în imaginea mea, videoclipuri, drumuri etc”, a spus manelista.

Carmen de la Sălciua se pregăteşte de nuntă

Carmen de la Sălciua a declarat că se pregătesc de nuntă, și a dat detalii despre eveniment. Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe artistă când au fost în Dubai, în vacanță, iar acum vor merge în fața altarului și vor spune cel mai sincer DA din viața lor.

Da, ne dorim să facem cununia religioasă. Nu știu dacă nunta va fi anul acesta, încă nu ne-am decis, dar dacă va fi, va fi foarte repede, undeva prin sfârșitul verii, toamnă, cam așa. Dacă nu ne putem organiza, atunci vom lăsa nunta peste un an și vom face acum cununia religioasă. Nașii vor fi prietenii noștrii.

Eu am tot zis că îmi doresc o nuntă mai restrânsă pentru că, în primul rând, și dacă aș vrea să merg înapoi la cei care se vor căsători, nu aș avea cum pentru că sunt la evenimente.

Nu doar din considerentul acesta, ar exista soluții dacă mi-aș dori, dar pur și simplu ne dorim să fim doar noi, famiile noastre și prietenii care sunt cu adevărat prieteni, nu îmi doresc să fie toți curioșii”, a mai zis Carmen de la Sălciua.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: