Redactia.ro
Home » Monden » Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie. Ce părere are iubitul său

Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie. Ce părere are iubitul său

GALERIE FOTO (5) Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie

Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie. După ce Raluca Marina Gheorghe, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a activat în domeniul videochat-ului, Plușica a anunțat că acum are o nouă meserie. De asemenea, tânăra a declarat că iubitul ei este foarte mândru de noul ei job. Fanii săi au rămas surprinși!

Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie. Ce părere are iubitul său

Plușica de la Puterea Dragostei are o nouă meserie. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial, Puterea Dragostei a activat o bună perioadă de timp în domeniul videochatului. Plușica, pe numele său real, Raluca Marina Gheorghe și-a anunțat fanii că s-a reprofilat. În urma unui interviu, vedeta de la Kanald a declarat că a ajuns să lucreze în domeniul actual din întâmplare. Mai exact, Plușica lucrează în prezent la bancă. ”Eram la bancă, cu mama. Mama o cunoaște pe directoare, și, din vorbă în vorbă, am aflat că se fac angajari. Chiar îmi plăcea acolo, în birou, mă gândeam că mi-ar plăcea să lucrez în asemenea loc”, a declarat Plușica pentru Fanatik.

După ce directoarea băncii i-a propus să-i trimită CV-ul, Plușica a vrut să profite de această oportunitate, iar norocul a fost de partea ei. Tânăra a reușit să-i impresioneze pe reprezentanții băncii și a fost angajată imediat. ”Am dat câteva interviuri, iar acum sunt angajată. Merg la birou, treaba mea este să fac credite pentru persoane fizice, fie că sunt credite de nevoie personale, fie ipotecare”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Marina nu este analist de credit, cel puțin pentru moment. Bruneta se ocupă de persoanele care vor să-și facă credit. „Le analizez actele, îi ajut să le depună. Îmi place ceea ce fac, mai ales că mi se pare o meserie cât se poate de onorabilă. În plus, mie îmi place să ajut oamenii”.

Vedeta a mai spus că iubitul ei este foarte încântată de noul job. ”Iubitul meu e tare mândru de mine, chiar mă strigă prin casă `doamna bancheriță`. El m-a susținut întotdeauna și se bucură că am o asemenea meserie. Sunt plătită de bancă, nu din comisioane, iar asta îmi convine foarte mult”, a mărturisit Plușica pentru aceeași sursă. Cu toate că lucrează la bancă, Plușica nu are studii în domeniu, dar pare să se descurce de minune.

Plusica si iubitul ei

Ce spune Plușica despre videochat

Marina a recunoscut că a făcut videochat o perioadă lungă de timp, dar a rămas dezamăgită de acest domeniu. Bruneta se aștepta să câștige mai mulți bani, dar spre surprinderea ei nu i-a adus împlinire pe plan financiar. ”Nu pot să spun că nu am câștigat ceva, dar era sub ceea ce credeam, am ajuns la concluzia că doar fetele vechi, cu multă experiență, câștigă sume serioase din chat. În niciun caz nu putem vorbi de sume de 25.000 de euro, nici măcar de 10.000 pe lună”,a spus aceasta.

Totodată, Plușica a transmis că videochat-ul nu este pentru toată lumea, iar cele care doresc să facă acest lucru, trebuie să fie sigure pe ele. Conform acesteia, multe fete care au activat în acest domeniu, s-au confruntat cu depresia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: