Redactia.ro
Home » Știri » Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool. Cum sună piesa

Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool. Cum sună piesa

Poliția

Poliţia Română şochează cu un videoclip muzical adresat tinerilor. Clipul a fost postat miercuri pe Facebook și face parte din campania de prevenţie „Alcoolul nu te face mare”.

„Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum nici trap-ul nu-i face pe tați mai cool”, transmite Poliția Română, pe pagina de Facebook.

Melodia este cântată de trupa Şatra B.E.N.Z .

Cu versurile „Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum Snapchat-ul nu le face pe mame mai tinere şi nici trap-ul nu-i face pe taţi mai cool”, începe melodia care are ca scop să-i oprească pe tineri de la a consuma alcool, potrivit tabu.ro.

Poliția Română are un nou șef

Clipul se încheie cu precizarea „Campania este mixată de către Poliţia Română, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Berarii României”.

Reacţiile internauţiilor nu au întârziat să apară, majoritatea criticând ideea autorităților şi versurile melodiei.

„La situația socială din România exact asta trebuia să facă Poliția Română!”, „Trist mi se pare ca acest video a fost realizat din bani publici..”, „Cati din banii mei publici ati consumat pe mizeria asta?”, sunt doar câteva comentarii ale internauților nemulțumiți de această inițiativă.

Tot mai mulţi copii consumă alcool de la vârste fragede

Un elev de clasa a cincea a fost luat cu ambulanța de la o şcoală de elită din Bucureşti, după ce s-a îmbătat şi era cât pe ce să intre în comă alcoolică. Profesorii au fost nevoiţi să sune la 112 pentru ca băiatului de 11 ani i s-a făcut rău în clasă.

Medicii sosiţi la faţa locului şi-au dat seama că elevul mai avea puţin şi intra în comă alcoolică. Au aflat apoi că băuse ţuică într-un parc de lângă şcoală, scrie stirileprotv.ro.

În România, aproape 90% dintre adolescenţi spun că au băut alcool, arată un studiu recent. Aproape jumătate dintre ei beau de la 3 la 9 unităţi de alcool, adică între 3 şi 9 pahare de bere.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: