Redactia.ro
Home » Știri » Polițiști amenințați cu un pistol de un șofer beat. Cum s-a terminat altercația

Polițiști amenințați cu un pistol de un șofer beat. Cum s-a terminat altercația

Șofer urmărit de poliție

Scene demne de film pe Autostrada Soarelui. Un șofer care era sub influența băuturilor alcoolice și care nici nu avea permis. Mai mult, acesta a vrut să amenințe cu un pistol pe polițiștii pe care i-au oprit.

Scene de film pe străzile din Românie: Polițiști amenințati cu pistolul de un șofer

Conducătorul auto în cauză a început să conducă haotic, motiv pentru care oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la 112, în care se anunța că este un „șofer posibil băut la volan, care conduce haotic”, ce încerca să ajungă în Capitală.

„În urma unui apel 112 care semnala un șofer care ,,conduce haotic”, polițiștii rutieri au blocat în trafic un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea permisul reținut. Șoferul, care deținea în mașină un pistol neletal, a încercat să fugă de polițiști atunci când a fost oprit”, arată un comunicat al Poliției Române.

Astfel, polițiștii au intervenit și au oprit conducătorul autoturismului în cauză în zona de taxare Fetești. Atunci când a fost oprit, șoferul a reacționat urât și, mai mult decât atât, a scos o armă din mașina sa, cu care i-a amenințat pe polițiști.

Aceștia au acționat imediat pentru a sustrage arma din mâinile șoferului, care s-a dovedit ulterior că nu avea nici permis de conducere și se urca la volan sub influența băturilor alcoolice.

Șofer beat și fără permis, prins de polițiști

Bărbatul a reușit să fugă cu mașina, așa că oamenii legii au pornit în urmărirea lui, iar scenele care au urmat au fost ca în filme.

Polițiștii l-au prins pe individ, l-au imobilizat, iar apoi i-au luat și pistolul pe care îl avea în mașină. Individul a fost testat și a reieșit că era băuse înainte de a se urca la volan.

„În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Bărbatul a fost reținut, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

Polițiștii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deținerii pistolului de tip airsoft”, au mai transmis polițiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: