Redactia.ro
Home » Homepage » Poliţişti atacaţi cu toporul, în Capitală. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Poliţişti atacaţi cu toporul, în Capitală. Ce s-a întâmplat cu agresorul

atacați cu toporul

Mai mulți polițiști au fost atacați cu toporul la o intervenție, care a avut loc aseară, în București. Bărbatul care i-a atacat se afla sub influența alcoolului.

Din informațiile transmise, este vorba despre un echipaj de poliție de la secția 7, care au fost atacați de un individ agresiv. Oamenii legii au ripostat cu focuri de armă și l-au împușcat în mână.

„Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv. Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.

Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei, pe care îi folosea ca paravan, şi ameninţa că le va face rau dacă va interveni poliţia. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viaţa persoanelor, poliţiştii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor”, scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Atacul a fost violent, spun cei de la Sindicapul Europol, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.

Poliţia Capitalei a confirmat incidentul

„În seara de 24 august, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic, in care se reclama comportamentul agresiv al unui barbat. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 7, care au incercat aplanarea situatiei, dar barbatul in cauza continua sa se manifeste violent si sa ameninte politistii. A fost solicitat sprijinul unei echipe a Serviciul Actiuni Speciale, care a ajuns in scurt timp la adresa.

Barbatul, de 43 de ani aparent renuntase la comportamentul violent, insa a luat un topor si a incercat sa il loveasca pe unul dintre luptatori. Acesta a utilizat armamentul din dotare, cu proiectil de cauciuc si a tras asupra mainii agresorului. Barbatul a fost imobilizat si a fost solicitat un echipaj medical pentru a i se acorda ingrijiri”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Agresorul este cercetat pentru ultraj.

Politisti atacați cu toporul – Sectia 7

Polițisti atacați cu toporul în București Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.Felicităm polițiștii pentru modul de intervenție și pentru faptul că au evitat o tragedie, cum a fost cea a colegului Ciprian Sfichi din cadrul IPJ Suceava, care a fost lovit cu o sabie în cap.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 24 august 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: