Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Polițiștii din elicopter credeau că se joacă, dar când s-au uitat mai bine nu le-a venit să creadă! Copiii au devenit niște eroi

Polițiștii din elicopter credeau că se joacă, dar când s-au uitat mai bine nu le-a venit să creadă! Copiii au devenit niște eroi

GALERIE FOTO (2) Polițiștii din elicopeter credeau că se joacă, dar când s-au uitat mai bine nu le-a venit să creadă! Copiii au devenit niște eroi

Câțiva polițiști din elicopert, aflați în misiune, au avut parte de un ajutor impresionant de la niște copii. La început au crezut că se joacă, dar ulterior au aflat de fapt ce făceau micuții.

Cum au devenit niște copii eroi

Polițiștii sunt antrenați ani de zile pentru a ajunge la un nivel de profesionalism și pentru a putea face față tuturor provocărilor. Ei trebuie să fie într-o bună formă fizică și pregătiți mereu pentru orice fel de situații, însă, uneori se întâmplă ca oameni obișnuiți să fie un factor crucial în ceea ce privește prinderea ”oamenilor răi”.

De multe ori, niște copii sau chiar un singur om care se află în locul potrivit, la momentul potrivit să fie de ajutor în situații limită. Așa s-a întâmplat și cu ”Cei 12 grozavi”. Acesta este un grup de copii din Surrey County, în apropiere de Londra. Acești copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani au devenit eroi după un eveniment care le-a scos la iveală curajul și ingeniozitatea.

Cei 12 grozavi luau parte la o ”vânătoare” de ouă de Paște, după cum e obiceiul în unele țări. Totul se petrecea pe un câmp, dar, brusc, ei au văzut un elicopter care mergea în cerc deasupra lor. S-au întrebat atunci ce ar putea face acest elicopert, iar la scurt timp și-au dat seama.

Imediat după ce au văzut elicopterul, aceștia au văzut un om suspect care fugea extrem de repede pe lângă ei și i-a depășit rapid. Fugea într-o direcție, dar apoi s-a îndreptat în direcția opusă și a intrat într-o pădure din apropiere. Copiii și-au dat seama atunci că polițiștii sunt în misiune, iar acel bărbat era de fapt un infractor, astfel că au trecut la fapte!

Cei 12 grozavi
Cei 12 grozavi

Copiilor le-a venit o idee grozavă!

Cei 12 grozavi și-au dat seama că făcuse asta pentru a scăpa de polițiști, fiindcă elicopterul se întorsese și era gata să plece. Atunci le-a venit acestor copii o idee care arată cât de inteligenți sunt acești vânători.

Au început să facă cu mâna semne în direcția în care o luase omul suspect, dar cei din elicopter nu observaseră. Apoi, doi copii au avut o idee: ”Haideți să facem o săgeată!”, așa că s-au culcat toți la pământ și au format o săgeată uriașă cu trupurile lor.

Ideea copiilor a funcționat! Polițiștii au înțeles mesajul, și-au dat seama la timp că cei 12 copiii nu se jucau, așa că au mers cu elicopterul în direcția indicată, în pădure, nu a trecut prea mult până i-au prins pe criminalii pe care îi căutau.

Acești 12 copii au demonstrat încă o dată că orice copil poate fi un erou! Departamentul de poliție și întreaga comunitate și-au exprimat recunoștința pentru gestul lor inteligent și pentru rapiditatea cu care au gândit!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: