Redactia.ro
Home » Homepage » Pompierii care i-au găsit pe cei patru frăţiori arşi în casă,plâng de mila micuților

Pompierii care i-au găsit pe cei patru frăţiori arşi în casă,plâng de mila micuților

Pompierii care i-au găsit pe cei patru frăţiori arşi în casă,plâng de mila micuților

Pompierii care i-au găsit pe cei patru frăţiori arşi în casă,plâng de mila micuților. Pompierii care i-au căutat şi găsit pe cei patru frăţiori arşi de vii în casă, joi seara, au plâns pentru fiecare dintre micuţi. Cătălin şi Cosmin, doi dintre salvatori, şi ei la rândul lor părinţi, vor trăi cu imaginea acestei nenorociri toată viaţa.

Pompierii care i-au găsit pe cei patru frăţiori arşi în casă,plâng de mila micuților

Conform Antena1, pompierii care au intervenit la Timișoara au plâns pentru copiii găsiți carbonizați în casă.

Cătălin Temelie, plutonier major, în vârstă de 30 de ani este tătăl unei fetițe de doi ani. De 10 lucrează ca pompier, iar joi seara el a fost cel care a folosit camera cu termoviziune pentru a-i căuta pe copii. De asemenea, acesta a fost cel care i-a găsit morți pe doi dintre copii.

Lacrimile unor pompieri

Când am urcat în maşina de intervenţie şi am auzit că este vorba despre copii, speram să îi găsim în viaţă. Am intrat în casă cu toată dorinţa de a salva pe cineva. Toţi eram acolo dornici să salvăm. Ne doream să nu găsim nimic. A fost foarte urât acel sentiment când mergi şi nu vezi nimic, doar pipăi şi calci pe ceva. E crunt sentimentul când nu ştii pe ce calci. Nu doresc nimănui să simtă ce am simţit noi când i-am găsit. Eu am găsit primele două victime. E foarte trist, dureros. Oricât ai fi de tare, îţi rămâne acea imagine în cap„, a declarat Cătălin.

Cosmin Hîș, plutonier adjutant șef, are şi el un băiat de 12 ani. Acesta a început să plângă de mila celor patru frați.

Din momentul apelului, am fost informaţi că este posibil să fie patru copii blocaţi în acel imobil. S-a plecat cu toate forţele de intervenţie şi, pe drum, toţi speram şi ne doream să fi ieşit din apartament, să fi fost doar o alarmă falsă. Nu ştiam vârsta copiilor, ştiam doar că sunt copii. Toţi speram să nu fie în acea cameră„.

Cătălin şi Cosmin, pompieri cu experienţă, nu vor uita niciodată imaginile cumplite pe care le-au văzut în seara de 15 ianuarie.

Citeste si:Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini