Redactia.ro
Home » Monden » Porecla Iuliei Vântur. Dan Negru a spus ce nu trebuia să spună

Porecla Iuliei Vântur. Dan Negru a spus ce nu trebuia să spună

Porecla Iuliei Vântur. Dan Negru a spus ce nu trebuia să spună

Iată care e porecla Iuliei Vântur, dată în vileag de Dan Negru. Iată cum s-a întâmplat totul!

Porecla Iuliei Vântur. Dan Negru a spus ce nu trebuia să spună

Recent, Dan Negru a aflat ce poreclă are fosta vedetă de la Pro TV, Iulia Vântur, în India, acolo unde aceasta și-a construit o altă viață, fiind foarte apreciată.

La începutul anului, Dan Negru a vizitat India, ajungând și la Taj Mahal, unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. La un moment dat, când ghidul a realizat că Dan Negru este din România, l-a întrebat pe acesta dacă o cunoaște pe „Lula”. În primă fază, Dan Negru nu și-a dat seama despre cine este vorba, dar apoi a înțeles. „Lula” este porecla Iuliei Vântur, partenera lui Salman Khan.

După ce a aflat cum e numită Iulia Vântur în India, prezentatorul TV a sunat-o.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru pentru unica.ro.

Dan Negru a mers în India ca să nu mai audă cuvântul „Revelion”

De Revelion 2023, un lucru a fost clar pentru Dan Negru. Eu nu a vrut să mai audă de revelioane, după aproape 25 de ani în care și-a obișnuit fanii cu emisiunile lui emblematice de anul nou.

„L-am întrebat pe un prieten, pe Răzvan Pascu, care e cu tot ce înseamnă turism, să îmi spună o țară în lumea asta unde nu se serbează Revelionul, unde nu mai aud «La mulți ani!». Mi-a zis: India. Ei sunt hinduși și nu au nicio treabă cu Revelionul. O să mă duc undeva unde să nu mai aud de revelioane”, a spus el, în exclusivitate, pentru Libertatea.

Negru a făcut istorie vreme de 22 de ani cu Revelioanele lui la Antena 1, cu audiențe foarte mari an de an, dar a decis să pună „stop”, fapt care i-a nemulțumit foarte tare pe fani. Ar fi fost implorat de aceștia să revină asupra deciziei, unii ar fi amenințat chiar că se sinucid, iar lucrurile nu se opresc aici. Unul dintre fanii lui a avut de gând să adopte varianta petiției, pentru a-l readuce pe Dan Negru pe „sticlă”, în noaptea dintre ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: