Redactia.ro
Home » Știri » Povestea amuzantă a unui român stabilit în Canada, în căutarea unui porc de Crăciun. O să râzi cu lacrimi

Povestea amuzantă a unui român stabilit în Canada, în căutarea unui porc de Crăciun. O să râzi cu lacrimi

GALERIE FOTO (3) Povestea amuzantă a unui român stabilit în Canada

Un român din Canada a stârnit hohote de râs pe Internet după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Bărbatul a povestit cum a vrut să respecte tradiția românească de tăiere a porcului chiar în statul canadian. Evident că nu a reușit asta, însă acesta le-a povestit colegilor săi de la muncă cum se sacrifică un porc în România de Crăciun. Incredibil ce a urmat mai departe!

Povestea amuzantă a unui român stabilit în Canada, în căutarea unui porc de Crăciun. O să râzi cu lacrimi

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar românii de peste hotare duc dorul tradițiilor românești ce au loc de Crăciun. Același lucru l-a simțit și un român stabilit în Canada, care a povestit pe Facebook cât de mult și-a dorit să cumpere un porc și să îl sacrifice chiar pe teritoriul canadian. Însă, asta nu este tot. Bărbatul le-a povestit colegilor de la muncă ce înseamnă această tradiție în România și cum este sacrificat porcul. „TĂIATUL PORCULUI ÎN CANADA!📷📷📷 „De criză, de dor și de fițe mi-a venit ideea să tai porc de Crăciun, cum se făcea pe timpuri la mine la țară. Bine, ai mei nu îl tăiau de Crăciun, ci înainte de Sfântul Andrei, noi nemaiavând răbdare! Și nici prea multe prin cămară să-l putem păsui pînă la Ignat. După ce mi-am ascuțit cuțitele pe gresia de la baie și am procurat doi baloți de paie, decorativi, uitați de un vecin în fața casei încă de la Halloween, m-am pus să caut porc. Prima dată am dat anunț pe internet că doresc să achiziționez, pentru sacrificare, animal de talie medie, pînă în 150 de kilograme, dar nu mi-a răspuns nimeni, în afară de un sonat care mi-a zis că-i plac ideile mele și, dacă vreau, putem să sacrificăm împreună, mai mulți! „, a spus acesta pentru început.

Ce s-a întâmplat când și-a întrebat colegii de unde poate cumpăra un porc viu

Distracția abia începe! Bărbatul a mers la colegii de la locul de muncă și i-a întrebat de unde poate cumpăra și el un porc viu, majoritatea explicându-i că porcul ar fi prea mare pentru a fi animal de companie, sfătuindu-l să își ia alt animal. După ce românul le-a spus motivul pentru care își dorește cu atâta ardoare un porc, aceștia au avut o reacția șocantă. „Când le-am spus că vreau să-l tai, au făcut ochii cât cepele și m-au luat la rost că de ce. Ca să-l mănînc, de-aia, le-am răspuns, moment în care și ultimele rămășițe de simpatie, toleranță și înțelegere pe care le aveau pentru mine au dispărut. Cum să omori un animal și să-l manînci, așa, ca un barbar? Eh, când am văzut eu că ăștia sunt gata să sune la PETA, am început să le descriu în amănunt operațiunile specifice, insistînd pe secționarea carotidei, urcatul copiilor mici pe teasta porcului proaspat injunghiat și colectarea sîngelui într-un lighean, de preferință cu smalțul sărit, ca la mama acasă, în vederea preparării sîngeretelui! și mai ales a borîndăului!„, a mai spus romanul.

Pe măsură ce acesta explica în detaliu cum este tăiat un porc în România, colegii lui, mergeau pe rând la baie, pentru că li se făcea rău. La sfârșit, curioși de această prezentare a românului au mai rămas doar trei persoane, dintre care unul dintre ei nu știa foarte bine engleza. „Eu zic că au scăpat ieftin totuși, pentru că dacă m-aș fi apucat să le povestesc cum se fac hotdogii și parizerul pe care le înfulecă ei la lunch, băgam toată firma-n spital„, a mai spus romanul din Canada. Ei bine, postarea românului a strâns într-un timp scurt mii de comentarii și reacții amuzante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: