Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea de dragoste care depășește hotarele. El are 19, ea 72

Povestea de dragoste care depășește hotarele. El are 19, ea 72

Zicala cu „în dragoste și-n război e permis orice” e scrisă pentru ei. Diferența de vârstă dintre ei este de peste 50 de ani, însă pentru ei nu contează. El are 19 ani, iar ea… 72. Se iubesc și nu se feresc s-o recunoască.

Gary Hardwick este un adolescent în vârstă de 19 ani care s-a căsătorit cu o bătrână față de care îl separă o diferență de 53 de ani, însă, se pare, chimia dintre cei doi a depășit orice barieră de vârstă, deși băiatul este mai tânăr decât unul dintre nepoții bunicuței nonconformiste, aceștia fiind 6 la număr! Prima întâlnire dintre cei doi s-a petrecut în vara anului 2016, au ieșit la masă, iar peste numai două săptămâni băiatul și-a luat inima în dinți și a întreabat-o dacă vrea să fie soția lui.

„Daca iubesti pe cineva, varsta este doar un numar. Mi-am dat seama ca el este sufletul meu pereche. Nu am fost niciodata intimidata de varsta”, au fost cuvintele bunicii Almeda pe care nici măcar faptul că fiul ei nu mai vorbește cu ea de când a aflat de relația ei ciudată nu a putut-o despărții de noul ei iubit.

Ceea ce e și mai interesant este că prima dată când au întreținut relații intime a fost chiar în noaptea nunții, iar Gary a fost încântat, el spune că are o conexiune specială cu Almeda, de care nu vrea să se despartă vreodată. Ba mai mult, cei doi au împreună și un canal de Youtube, cu aproape 50.000 de oameni care îi urmăresc și îi susțin. Mesajul pe care vor ei să îl transmită lumii este acela că vârsta nu contează atât de mult, ea este doar un număr.

Când s-au întâlnit, Gary tocmai ieșise dintr-o relație de lungă durată alături de o altă bunicuță de 77 de ani, și spune că este mult mai matur pentru anii lui, 19 la număr, în plus, el mai adaugă că nu a fost niciodată atras de femei tinere. Despre noaptea nunții el mărturisește: „Este o amantă minunată!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini