Redactia.ro
Home » Monden » Povestea neștiută din primul mariaj al Mihaelei Rădulescu. Vedeta a fost prinsă în pat cu amantul

Povestea neștiută din primul mariaj al Mihaelei Rădulescu. Vedeta a fost prinsă în pat cu amantul

GALERIE FOTO (2) Povestea neștiută din primul mariaj al Mihaelei Rădulescu. Vedeta a fost prinsă în pat cu amantul

Mihaela Rădulescu a bifat trei căsătorii și tot atâtea divorțuri până la vârsta de 50 de ani. Și chiar dacă în prezent ea e fericită cu Felix Baumgartner, cu care nu e căsătorită, nu toți au uitat prin câte scandaluri mediatice a trecut vedeta. Probabil cel mai răsunător e cel referitor la amantlâcul vedetei.

Cine este primul soț al Mihaelei Rădulescu. Cu cine l-a înșelat

Puțini știu că primul soț al Mihaelei Rădulescu este Bogdan Rădulescu. El este cel care a condus-o la altar pentru prima dată și cel care i-a dat numele. Totodată, este primul bărbat pe care Mihaela Rădulescu l-a dezamăgit, trădându-i încrederea.

Cei doi s-au căsătorit în 1989, pe când nu avea tangențe cu televiziunea. Era pasionată, însă, de dans sportiv, așa că s-a alăturat unei trupe de dans. Acolo l-a și cunoscut pe cel care avea să-i devină amant. Despre cele întâmplate între Mihaela Rădulescu și amantul său a povestit chiar soțul încornorat.

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama… Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa”, a povestit Bogdan Rădulescu.

S-au împăcat după ce a prins-o în pat cu amantul

Culmea e că relația nu s-a destrămat când a prins-o în pat cu amantul. Bogdan Rădulescu a povestit că a vrut să-i mai dea o șansă relației, dar că lucrurile n-au mai funcționat deloc între ei. „Pur si simplu, nu mi-a venit sa cred. Am rămas împietrit în ușa camerei. La cât sunt de mare, nu știu pe unde a dispărut Laurențiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină…

Mai era ceva de zis? Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, așa că mi-am imaginat că poate mai avem o șansă împreună. Nu a fost deloc așa, chiar dacă au existat discuții și în familie…”, a mai declarat fostul soț al Mihaelei, potrivit libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini