Redactia.ro
Home » Monden » Ce secret rușinos ascunde Mihaela Rădulescu

Ce secret rușinos ascunde Mihaela Rădulescu

Ce secret rușinos ascunde Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Până de curând, aceasta avea un contract profitabil cu Pro Tv, ca jurat la emisiunea Românii au Talent. Neînțelegerile dintre cele două părți au făcut ca ea să fie înlocuită, în cele din urmă, cu Mihai Petre.

Ce secret rușinos ascunde Mihaela Rădulescu

Deși practic nu are niciun fel de studii superioare, Mihaela Rădulescu a câștigat, de-a lungul timpului sute de mii de euro din contractele de televiziune sau cele de imagine și era foarte apreciată pe piața media. Ea a început nici mai mult, nici mai puțin de patru facultăți, dar nu a absolvit niciuna.

A finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic diva a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licență încheiată, conform unor surse din anturajul ei.

Secretul rușinos al Mihaelei Rădulescu! Ce studii are de fapt diva de la Monaco, care este numele ei real, câți soți a avut și care a fost primul său job

Aceasta a avut până acum și trei soți, dintre care doi celebri și bogați, Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg. A păstrat totuși numele primului, Bogdan Rădulescu. Înainte să devină doamna Mihaela Rădulescu, aceasta se numea Mihaela Țiganu și nu-i plăcea foarte tare acest lucru.

Primul ei job a fost cel de șofer de taxi, ea însăși oferind această informație către presă. Ulterior, l-a cunoscut pe Dan Chișu, care a lansat-o în lumea televiziunii și a transformat-o într-o vedetă de mare succes. Vedeta a prezentat de-a lungul carierei sale mai multe emisiuni, care s-au dovedit a fi de succes. Mihaela Rădulescu a câștigat milioane de euro din televiziune.

Citește și: Incident grav la metrou. Un bărbat s-a sinucis la stația Izvor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: