Redactia.ro
Home » Știri » Povestea tragică a unui cuplu! Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon

Povestea tragică a unui cuplu! Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon

Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon

Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon! Povestea lor tragică a emoționat întreaga țară. Oamenii care i-au cunoscut sunt plini de durere. 

Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon

Cei doi soți, Alexandrina şi Octavian Ionete, au fost medici și au luptat împotriva coronavirusului până în ultima clipă. Sfârșitul lor tragic a adus multă durere în sufletelor celor care i-au cunoscut.

Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon! Medicul Alexandrina a ales să nu se pensioneze și a luptat în prima linie în lupta cu coronavirusul. Chiar dacă a fost exigentă și strictă în privința măsurilor de sănătate și de protecție, virusul nu iartă pe nimeni.

Alexandrina Ionete a fost medic primar în Laboratorul de radiologie și imagistică medicală a Spitalului Municipal Câmpina. Aceasta a împlinit 68 de ani cu o zi înainte să moară și a ales să profeseze în continuare în această perioadă delicată pe care o traversează omenirea. Soțul ei, ân vârstă de 70 de ani, se pensionase. Acesta a fost medic radiolog și șef de secție al Laboratorului de Radiologie al Spitalului Municipal Câmpina, potrivit stirileprotv.ro.

Doi medici soț și soție au murit de Covid-19 în același salon! Timp de două săptămâni, cei doi soţi au împărţit acelaşi salon şi au fost îngrijiţi de colegi. Pe 13 decembrie, îndrăgitul medic a decedat, iar în seara zilei de 16 decembrie, după o lună de luptă cu boala, firul vieții s-a rupt și pentru Alexandrina Ionete.

Familia celor doi medici este înmărmurită de durere

Atât familia, cât și prietenii celor doi medici sunt înmărmuriți de durere și de neputință. Aceștia au lăsat acasă pe fiii lor, nepotul şi nora însărcinată Membri familiei trebuie să reziste acum în faţa unei pierderi fără margini.

De asemenea, Călin Tiu, managerul spitalului municipal Câmpina, a povestit că cei doi medici veneau oricând să ajute, la orice oră, atunci când era nevoie de ei, chiar și de sărbători.

“Dumnezeu să te ierte, nașa mea mult iubită! Nașu’ nu a putut sta fără tine ;i te-a luat lângă el, să nu fie singur! Ai fost pentru noi ca a doua mamă grijulie și atentă cu noi mereu! Te iubesc și te voi iubi mereu!”, a scris Alle Dana pe contul ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: