Redactia.ro
Home » TV » Premieră la „Insula iubirii”! Decizia unuia dintre concurenţi le-a lăsat fără cuvinte pe „ispite”

Premieră la „Insula iubirii”! Decizia unuia dintre concurenţi le-a lăsat fără cuvinte pe „ispite”

Nici n-a început bine noul sezon de la „Insula iubirii”, că un concurent i-a şi lăsat mască pe producători şi pe ceilalţi colegi de show. Şi telespectatorii au fost miraţi să audă aşa ceva.

Odată ajuns la bonfire, Iulian Clonț a anunțat că vrea să se retragă de la emisiunea de la Antena 1.

De ce vrea Iulian să renunţe la „Insula iubirii”?

Pe nepusă-masă, bărbatul le-a zis tuturor că vrea să plece de la show-ul care se filmează în Thailanda. Aşadar, ediția a 4-a a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 a adus o ceremonie a focului plină de surprize pentru trei dintre concurenți.

Înainte de-a vedea imagini cu partenerele lor, Iulian Clonț a anunțat faptul că a decis să se retragă din emisiune și să plece din Thailanda. Radu Vâlcan i-a dat imediat un răspuns, însă nu cel pe care concurentul îl aștepta.

Eu aș dori cu scuzele de rigoare să-ți solicit ție și întregii echipe retragerea mea din această emisiune. Nu știu dacă am surprins pe cineva, probabil pe voi doi.

Am venit cu mare încredere că pot să arăt așa cum sunt eu și relația mea, dar se pare că sunt interpretat greșit și chiar nu vreau să continui în a fi judecat de cineva care chiar nu mă cunoaște sub nicio formă”, a spus Iulian Clonț.

Radu Vâlcan i-a refuzat dorinţa

Prezenatorul de la Antena 1 i-a spus concurentului respectiv că nu poate face ce vrea el, deoarece singur a ales să vină la această emisiune.

Înțeleg ce spui, doar că Insula Iubirii, acest experiment în care voi v-ați înscris, nu este despre ce ne convine și ce nu ne convine. Adică nu ne permite acest experiment să intrăm și să ieșim atunci când ne dorim.

Evident că nimeni nu te ține cu forța. Colegii mei v-au spus că o să stați aici 21 de zile, v-au pus în temă și ați fost de acord. V-ați asumat că veți rămâne până la final”, a fost reacția lui Radu Vâlcan, care a continuat:

Nu mă surprinde reacția ta pe fondul anumitor emoții. Tu ești un bărbat suficient de isteț, de abil, care a trecut prin viață.

Sunt sigur că tu poți să gestionezi această situație și s-o întorci în favoarea ta și în favoarea voastră, ca un cuplu.

Cred că la final, când se va trage linie, cu siguranță ce veți afla unul despre celălalt o să vă ajute foarte mult”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: