Redactia.ro
Home » Știri » Premierul interimar Nicolae Ciucă, avertizare dură pentru oamenii lui Orban

Premierul interimar Nicolae Ciucă, avertizare dură pentru oamenii lui Orban

Vineri, în cadrul întâlnirii cu ELCEN, Nicușor Dan și alți membri ai Guvernului, premierul interimar Nicolae Ciucă a creat o scenă de neimaginat. Premierul interimar a amenințat că terce cu tancul peste oamenii lui Ludovic Orban. 

 

Nicolae Ciucă, avertizare pentru oamenii lui Orban

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, i-a avertizat pe oamenii lui Orban că trece cu tancul peste ei. În cadrul întâlnirii de vineri, premierul interimar s-a ridicat în picioare și i s-a adresat lui Ionel Dancă, căruia i-a spus că este inadmisibil modul în care se comportă și jocurile politice de culise pe care le face. Nicoale Ciucă l-a avertizat atât pe acesta, cât și pe șefii lui.

Știu exact ce faceți și dacă nu vă potoliți va fi foarte rău pentru voi,” a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă. „Cum vă permiteți să vă bateți joc de un general al Armatei Române?,” a maia dăugat premierul interimar.

Ciucă a explicat că nu tolerează să fie ținta atacurilor pornite împotriva sa. Cei prezenți au rămas șocați de amenințările premierului interimar. Potrivit capital.ro, Ludovic Orban l-a sunat pe Nicolae Ciucă pentru a lămuri întrega situație.

Primul lucru pe care premierul interimar Nicolae Ciucă l-a făcut după ce a fost numit premier interimar a fost să scape de oamenii lui Orban. În primele ore de la numire, Nicolae Ciucă le-a cerut demisia locotenenților fostului premier. Astfel, Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, adjunctul său, Costel Barbu, şeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, şi consiliera Mădălina Simion şi-au dat demisia la ordinul premierului interimar.

Potrivit sursei citate, comportamentul lui Nicolae Ciucă a stârnit controverse în PNL. Mai mulți lideri s-au arătat deranjați de comportamentul acestuia.

Primele declarații ale premierului interimar Nicolae Ciucă au vizat principalele priorități din perioada următoare, printre care gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, continuarea măsurilor economice de sprijinire a celor afectați de criză, finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar pentru 2021.

“Urmare a deciziei preşedintelui Klaus Iohannis, începând de ieri, am preluat conducerea interimară a Guvernului până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenţia Guvernului pe priorităţile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectaţi de această criză. Şi, de asemenea, ne vom focaliza atenţia pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea anului financiar 2021. Vreau să folosesc această ocazie pentru a-i mulţumi domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reuşit să-l realizeze între măsurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi măsurile economice care au stat în faţa Guvernului României”, a declarat Nicolae Ciucă, odată cu numirea în funcție de premier interimar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: