Redactia.ro
Home » Știri » Premierul Viorica Dăncilă, anunț oficial despre demisie

Premierul Viorica Dăncilă, anunț oficial despre demisie

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a specificat luni în ce condiţii renunţă la Guvern şi la şefia PSD și a oferit o serie de explicații incredibile.

Premierul a spus că va renunța la șefia partidului doar dacă va obține la alegerile prezidențiale un scor mai mic decât cel de la europarlamentare.

„Depinde de procentul la care reusesc sa ducem partidul. Am preluat partidul la 22%, un scor foarte mic, cu presedintele partidului arestat, o perioada grea, se vorbea de ruperea partidului. Am reusit sa tinem partidul unit.

Daca il vom duce la un scor bun, peste 23%, inseamna ca am facut pasi importanti intr-o perioada relativ scurta. Am preluat partidul in iunie, nu e usor sa ridici scorul intr-o perioada asa scurta.

Pentru mine dincolo de functia de presedinte PSD important este ca partidul sa ia scor bun si sa cream un val favorabil pentru alegerile locale (…) Nu exista sa nu intram in turul 2”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

Viorica Dăncilă anunță că supraviețuitorii din Clubul Colectiv vor primi gratis tratamentul

Întrebată dacă îşi va da demisia din funcţia de prim-ministru în eventualitatea în care moţiunea de cenzură va trece, Viorica Dăncilă a declarat: „Nu! Repet. Această moţiune nu va trece. Dacă luăm scenariul că trece moţiunea ne vom continua lupta şi vom urmări ce va face fiecare guvern. Eu sunt un om responsabil. Voi cere preşedintelui să facă nominalizare cât mai repede dacă vrea să dea dovadă de bună credinţă şi să schimbe acest Guvern eşuat, cum spune domnia sa”.

„Voi fi candidatul PSD şi preşedintele PSD”

Întrebată dacă va rămâne candidatul PSD la prezidențiale, Dăncilă a ddeclarat: „Categoric da! O să monitorizăm din opoziţie, o să urmărim cât de eficienţi sunt. Voi fi candidatul PSD şi preşedintele PSD. Mai e o lună până la primul tur al alegerilor şi nu ne putem permite experienţe”.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă s-a declarat optimistă cu privire la rezultatul scrutinului: „Eu cred că PSD va câştiga. Partidul a fost implicat, eu am luptat zi de zi pentru Victor Ponta. Aroganţa a fost unul din motivele pentru care am pierdut alegerile. Aroganţa în general”.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: