Redactia.ro
Home » Monden » Premiile Zmeura de Aur pentru cele mai proaste film. Ce peliculă se află pe primul loc

Premiile Zmeura de Aur pentru cele mai proaste film. Ce peliculă se află pe primul loc

Gala Zmeură cu cele mai proaste filme.

În pragul nopții în care vor fi decernate prestigioasele Premii Oscar, lumea cinematografică a acordat mai întâi atenție unui alt eveniment, poate mai puțin dorit de actori și producători, dar la fel de așteptat de public și critici: Gala Premiilor Zmeura de Aur. Cunoscută pentru „celebrarea” celor mai slabe performanțe și producții cinematografice ale anului, ediția cu numărul 44 a Zmeurei de Aur a adus în prim-plan realizări cinematografice de o calitate îndoielnică, premiindu-le pe cele mai prost evaluate.

Performanțe de „Zmeură”

În centrul atenției a fost Megan Fox, care a primit nu mai puțin de două trofee Zmeura de Aur pentru rolurile sale din filmele „Johnny & Clyde” și „Expend4bles”. Actrița a fost „onorată” cu premiul pentru cea mai proastă interpretare a unei actrițe în rol principal, respectiv pentru cel mai prost rol secundar, demonstrând o versatilitate nedorită în eșec.

Sylvester Stallone și el nu a fost ocolit de criticile aspre, primind trofeul pentru rolul său din „Expend4bles”, în timp ce Jon Voight a fost distins cu Zmeura de Aur pentru cea mai proastă interpretare a unui actor în rol principal pentru performanța sa din „Mercy”, ambele prestații fiind considerate dezamăgitoare de către fanii și criticii de film.

Cel mai prost film al anului

Fără îndoială, titlul de cel mai prost film al anului a fost acordat producției „Winnie-the-Pooh: Sânge și Miere”. Transformarea personajului iubit Winnie the Pooh în protagonistul unui film horror a generat controverse și reacții negative, culminând cu cinci premii Zmeura de Aur, inclusiv pentru imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake, stabilind un record nedorit pentru această adaptare.

Spre Premiile Oscar

Privirile sunt acum îndreptate către Gala Premiilor Oscar, care promite să redea strălucirea și recunoașterea meritelor cinematografice. Cu multiple nominalizări, „Oppenheimer” se află în centrul atenției, iar performanțele lui Cillian Murphy și Robert Downey Jr. sunt cu ochii pe statueta râvnită. Fanii din România au ocazia să urmărească evenimentul în direct sau înregistrat, fie în versiunea originală, fie în traducerea realizată de cunoscuta Irina Margareta Nistor.

În timp ce Zmeura de Aur și-a îndeplinit misiunea de a lumina partea mai puțin lăudabilă a industriei cinematografice, Premiile Oscar rămân momentul culminant de apreciere a excelenței în film, contrastând stark cu „performanțele” recunoscute cu o zi înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: