Redactia.ro
Home » Știri » Preotul Andrei Salomia, care butona telefonul la spovedanie, a dat lovitura în imobiliare. Proiectul pe care-l înalță chiar în Mamaia Nord

Preotul Andrei Salomia, care butona telefonul la spovedanie, a dat lovitura în imobiliare. Proiectul pe care-l înalță chiar în Mamaia Nord

Preotul Andrei Salomia din Năvodari, devenit celebru pentru momentul în care butona telefonul la spovedanie, a dat lovitura în imobiliare. Slujitorul Domnului, care deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică, mai ridică un imobil chiar în Mamaia Nord.

Preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari, implicat în mai multe scandaluri după ce a folosit telefonul mobil în timpul spovedaniei în urmă cu un an, dă lovitură după lovitură în imobiliare. Slujitorul Domnului construieşte înalță un bloc în Mamaia Nord, pe lângă cel deja ridicat.

Preotul Salomia, care butona telefonul la spovedanie, lovitura în imobiliare

Se pare că părintele Salomia de la Biserica Buna Vestire din Năvodari a cerut autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Preotul intenţionează să construiască un imobil de locuinţe colective şi unităţi destinate turismului, scrie replicaonline.ro.

Imobilul din Mamaia Nord ar urma să aibă regimul de înălţime P+7E, cu spaţii comerciale şi prestări servicii la parter. Blocul de şapte etaje pe care preotul vrea să-l înalțe nu ar fi prima investiţie pe care acesta o face în Mamaia.

Preotul Salomia a mai construit un imobil P+4E, cu destinaţia locuinţe colective şi cu agenţie de turism la parter, un complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter, dar şi două vile.

Preotul Andrei Salomia, amendat de poliţişti în plină pandemie

Părintele Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei.

Parohul Bisericii Buna Vestire, Andrei Salomia, a fost amendat de poliţişti cu suma de 2.000 de lei, în aprilie 2020, după ce a decis să oficieze slujba pentru sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.
Atunci, mulţi credincioşi din Năvodari s-au îmbulzit atunci în curtea Bisericii Buna Vestire și astfel au fost ignorate orice măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: