Redactia.ro
Home » Homepage » Președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a sinucis folosind tricolorul

Președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a sinucis folosind tricolorul

Președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a sinucis folosind tricolorul

Rareș Demian, președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor” a fost găsit mort, în dimineața zilei de 1 Decembrie, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Bărbatul s-a sinucis cu ajutorul unui tricolor.

Președintele Asociației „Valea Dacilor” s-a sinucis folosind tricolorul

Potrivit celor de la ziardehunedoara.ro, Rareș Demian, în vârstă de 33 de ani, s-a sinucis folosind un tricolor, dar momentan nimeni nu știe ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, a fost găsit mort chiar de Ziua Națională a României, după ce s-ar fi sinucis cu ajutorul tricolorului. Apropiații bărbatului nu-și imaginează ce l-a determinat pe acesta să-și pună capăt zilelor. Conform autorităților din Hunedoara, au loc cercetări cu privire la circumstanțele în care acesta a murit. Pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență.

Apropiații sunt șocați de vestea morții lui Rares Damian

Rareş Demian s-a implicat în organizarea festivalului de reconstituire istorică „Frăţia Lupilor”, de la Costeşti, ajuns la a treia ediţie.

„Dimineaţă am vrut să te sun pentru că nu vorbisem de vreo trei luni şi m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la ţine. Acum am înţeles de ce. Te-am simţit frate! Drum lin Rareş şi… ne vom întâlni curând!”, a transmis un apropiat pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi dimineaţă, unul dintre cei mai fideli prieteni ai noştri, RAREŞ DEMIAN, preşedintele Asociaţiei culturale Valea Dacilor şi unul din iniţiatorii Frăţiei Lupilor, a plecat la Zalmoxis. Avea 33 de ani. Alte cuvinte sunt de prisos. Quidam feri sunt et ad mortem paratissimi”, au transmis Amicii Salvamont Adler Ferdinand. „Nimic nu va mai fi ca ieri. Au rămas doar regrete, lacrimi, întrebări fără răspuns şi un gol uriaş. Valea Dacilor a rămas orfană şi plânge fără tine, Rareş. Fie să găseşti, acolo sus, ce căutai şi nu găseai, aici, pe Pământ”, a scris Vladimir Brilinsky.

Citeste si:De ce nu trebuie să plantezi niciodată un brad lângă casa ta: Ce se întâmplă dacă faci asta. Este mai rău decât credeai!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: