Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Republicii Moldova a fost surprinsă în avion la clasa economic. Cum au reacționat pasagerii

Președintele Republicii Moldova a fost surprinsă în avion la clasa economic. Cum au reacționat pasagerii

GALERIE FOTO (2) Președintele Republicii Moldova a fost surprinsă în avion la clasa economic. Cum au reacționat pasagerii

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost surprinsă în avion, călătorind la clasa economic. Moldovenii aflați în avion au fost surprinși să o vadă. 

Președintele Republicii Moldova a fost surprinsă în avion la clasa economic. Cum au reacționat pasagerii

Președintele Republicii, Maia Sandu, a fost surprinsă într-un avion public, zburând spre Austria la clasa economic. Pasagerii moldoveni din avion au fost șocați să o vadă pe aceasta susținând că era ”cu un bagaj mic și atât de modestă”.

”Am avut ieri marea onoare să o întâlnim pe președinta noastră într-un loc mai puțin așteptat, avionul Chișinău-Viena, econom class. Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”, a scris un moldovean pe Facebook, citat de deschide.md.

După informațiile apărute în presă, purtătorul de cuvânt al Președinției Moldovei, Sorina Stefirta a confirmat ceea ce a spus internautul. Aceasta a declarat că nu poate oferi mai multe detalii despre deplasarea respectivă: „Este o scurtă vizită privată”.

Recent, Maia Sandu a refuzat să beneficieze de privilegiile de șef al statului și să treacă vama din România în Moldova sărind peste rând. Aceasta s-a comportat ca o persoană de rând când a ajuns la punctul de trecere a frontierei R. Moldova, în ciuda insistentelor polițiștilor de frontieră.

”Erau multe mașini în rând, iar în timp ce un colaborator al Poliției de Frontieră aduna actele oamenilor, a observat-o și pe Maia Sandu. I-au propus să treacă cu mașina fără a sta în mulțime, însă aceasta a refuzat din start. Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata și actele. Însă au primit același răspuns”, scrie sursa citata.

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis

Maia Sandu, prima femeie președinte al Republicii Moldova, s-a întâlnit, zilele trecute, cu președintele Klaus Iohannis, iar apariția ei a fost una care i-a șocat pe toți. Alături de președintele României, aceasta semăna cu soția acestuia, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis a fost în prima sa vizita oficială la Chișinău după alegerea Maiei Sandu ca șef al statului la alegerile din 15 noiembrie din Republica Moldova. Imaginile surprinse au uimit pe toată lumea! Asemănarea dintre președintele Moldovei și soția președintelui României este izbitoare. Maia Sandu a fost îmbrăcată într-o haină bleu, culoarea preferată a lui Carmen Iohannis.

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Soția președintelui a apărut de multe ori într-un pardesiu asemănător cu cel purtat acum de Maia Sandu, singura diferență vizibilă fiind lungimea acestuia. Președintele Moldovei a avut atât rochia cât și haina o palmă sub geunchi, în timp ce se știe că ținutele lui Carmen Iohannis se opresc deasupra genunchiului, motiv pentru care a și fost criticată de atâtea ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: