Redactia.ro
Home » Știri » Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Klaus Iohannis va ajunge astăzi la ora 20.00, ora României, la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO.

Președintele României va fi primit de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va ajunge marți seara la recepția informală oferită de către Premierul Marii Britanii Boris Johnson, în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la reuniunea NATO. Recepția este oferită de Regina Elisabeta a II-a, și va avea loc la Palatul Buckingham. Reuniunea NATO, va avea loc miercuri, la ora 11.00, ora României.

Întâlnirea are loc în contextul împlinirii a 70 de ani de la fondarea Alianței Nord-Atlantice. Programul va include o sesiune de lucru, în cadrul căreia liderii aliați vor discuta prioritățile NATO în actualul context internațional de securitate și deciziile necesare în vederea continuării procesului de adapatare a Alianței.

Liderii vor analiza stadiul de implementare

Așadar, toții liderii vor analiza stadiul de implementare a măsurilor pentru consolidarea posturii NATO de descurajare și apărare. Tototată, șefii de stat și de guvern din statele membre aliate vor adopta decizii privind actualele amenițări la adresa securității euro-atlantice.

Klaus Iohannis va evidenția în cadrul dezbaterilor, contribuțiile României în cadrul NATO, precum și importanța fundamnetală a unității și solidarității aliate de scuritate la nivel regional.

Citeste si:Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la gunoi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini