Redactia.ro
Home » Homepage » Presupusul amant al Narcisei Modringa rupe tăcerea: „Ori dădea cu mașina peste mine, ori dacă îl lăsam să vină lângă mine…”

Presupusul amant al Narcisei Modringa rupe tăcerea: „Ori dădea cu mașina peste mine, ori dacă îl lăsam să vină lângă mine…”

Într-un turn de evenimente neașteptat, conflictul dintre Mădălin Paul Păduran și presupusul său rival, care a culminat cu un tragic accident de mașină ce i-a fost fatal lui Mădălin, continuă să stârnească controverse. Incidentul, care a avut loc în Olt, a fost inițial perceput ca o urmărire pasională soldată cu moartea tânărului de 23 de ani. Acum, persoana acuzată că ar fi amantul Narcisei, iubita lui Mădălin, vorbește despre acea zi fatidică, aducând o nouă perspectivă asupra întregii situații.

Ce a transmis presupusul amant al Narcisei

Presupusul rival, care a păstrat anonimatul din motive de siguranță, a descris în detaliu contextul în care s-a produs accidentul. Potrivit acestuia, relația dintre el și Narcisa era cunoscută de Mădălin, însă acesta nu a reușit să accepte sfârșitul relației lor și a început să-i urmărească pe cei doi.

„Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje.

Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el”, a explicat bărbatul.

Tânărul a subliniat faptul că nu dorește să fie văzut ca o victimă, dar nici ca principalul vinovat pentru moartea lui Mădălin. El susține că Mădălin și-ar fi provocat singur accidentul prin comportamentul său imprudent. „Nu am stat niciodată față în față cu el. El, când a venit după mine, Narcisa nu era cu mine, ea era la o prietenă. Nu am fost cu mașina personală, am fost amenințat de mai multe ori și am zis să nu ma duc cu mașina personală. El a venit după mașină, el nu știa ca eu sunt, nu m-a văzut la față, probabil a bănuit ceva. Asta i-a fost scris lui, că unde m-a găsit el pe mine mă găseați numai dacă vă trimiteam locația”, a completat tânărul.

Bărbatul a oferit toate detaliile în fața oamenilor legii

În plus, bărbatul a menționat că acesta a fost audiat de poliție și că a oferit toate informațiile necesare pentru clarificarea circumstanțelor accidentului. El speră că adevărul va ieși la iveală și că situația se va lămuri în cele din urmă.

„Să nu mai spună lumea că a murit din cauza ei (n.r. a Narcisei)! El nu a murit din cauza ei, el a murit din prostia lui. Nu l-a împins nimeni să facă treaba asta, a vrut să-și facă dreptate singur. Da, mă simțeam vinovat, nici acum nu sunt bine, dar eram mort dacă nu știa nimic și era pentru prima data când afla (n.r. de relația lui cu Narcisa), dar când el știa de atâta timp și au avut discuții și toate cele… nu e chestia de câteva săptămâni, e chestia de jumătate de an. Asta am mai povestit și la prieteni, în momentul în care eu m-aș fi dat jos din mașină, ori dădea cu mașina peste mine, ori dacă îl lăsam să vină lângă mine, trăgea de volan și muream amândoi în momentul ăla, pentru că nu mai gândești ce mai faci”, a conchis tânărul.

Narcisa, pe de altă parte, este devastată de pierderea lui Mădălin și de acuzațiile care i se aduc. Conform presupusului său partener, ea a fost tratată nedrept de familie și prieteni, care o învinovățesc pentru tragedie.

Această poveste aduce în lumina reflectoarelor complexitatea relațiilor personale și modul în care acestea pot escalada, având consecințe neașteptate și adesea tragice. Comunitatea este în continuare împărțită, unii compătimind-o pe Narcisa pentru pierderea suferită, în timp ce alții o condamnă pentru rolul său presupus în moartea lui Mădălin. Restul detaliilor și concluziile cazului rămân să fie văzute pe măsură ce ancheta continuă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: