Redactia.ro
Home » Monden » Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. Cum se apără bărbatul

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. Cum se apără bărbatul

GALERIE FOTO (4) Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu (1)

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. Ionuț Petrescu șochează din nou! Presupusul fiu al regretatului interpret de muzică populară a fost acuzat că face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. Ce spune bărbatul despre acest lucru?

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. Cum se apără bărbatul

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face bani pe spatele lui Ionuț Dolănescu. După moartea artistului, Ionuț Petrescu a cerut de mai multe ori efectuarea unui test ADN care să demonstreze că este fiul lui Ion Dolănescu. Recent, bărbatul a fost acuzat că face bani pe urma pieselor lui Ionuț Dolănescu, fiul cel mare al regretatului cântăreț. Fanii și gurile rele au observat cum Ionuț Petrescu folosește fără ezitare melodiile artistului la numeroase evenimente. Ulterior, acesta a reacționat la acuzațiile aduse.

Bărbatul s-a declarat indignat de cele spune și nu consideră că a făcut un lucru rău că i-a cântat piesele lui Ionuț Dolănescu. Mai mult, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a declarat că mulți artiști recurg la astfel de gesturi. Ionuț Petrescu a spus că de fiecare dată când a cântat melodiile interpretului a menționat acest lucru în fața tuturor. „Sincer sa fiu, nu cred ca a fost ceva foarte rău că i-am cantat piesele. Dacă suntem realiști, mulți interpreți canta piesele marilor artiști. Eu unde cânt spun ca este piesa marelui artist Ionuț Dolănescu. Piesele astea mi-au adus cel mai mare succes din viață mea. Va dati seama ca nu l egalează nimeni pe el, însă mie mi a făcut placere sa cant. Eu nu mă las, pana nu ajung măcar la jumătatea nivelului lui.”, a declarat Ionuț Petrescu.

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a mărturisit că îl respectă pe Ionuț Dolănescu, fiind de părere că nu-l poate egala nimeni pe marele artist. Bărbatul continuă să susțină că mama lui a locuit în casa lui Ion Dolănescu și a întreținut relații intime cu acesta. Mai mult, Petrescu a cerut efectuarea unui test ADN, solicitând prezența Direcției Generale Anticorupției în momentul recoltării. „Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ionuț Petrescu nu a avut bani să-și îngroape mama

În urmă cu doi ani, Ionuț Petrescu a trecut prin momente dificile după ce mama sa s-a stins din viață. Aceasta nu a apucat să-i spună dacă tatăl lui era Ion Dolănescu sau nu.

Tanti Flori a fost bucătăreasă în casa artistului vreme de 34 de ani. ”Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt. Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a mărturisit Ionut Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: