Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri de Dubai pe litoralul românesc. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Mamaia

Prețuri de Dubai pe litoralul românesc. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Mamaia

Prețurile pentru cazările de la malul Mării Negre au ajuns la o cifră record. Românii vor fi nevoiți să scoată sume generoase din buzunar pentru o vacanță pe litoralul românesc. Unele dintre cazările din stațiunea Mamaia au ajuns să fie duble față de o cazare în Dubai. Care sunt prețurile aproximative pentru un weekend pe litoral.

10.000 de lei pentru două nopți de cazare în Mamaia Nord

Dacă îți propui să mergi la mare pe litoralul românesc în acest an trebuie să fi pregătit financiar. Ofertele de cazare sunt multe, dar și cu prețuri pe măsură. Conform site-urilor de rezervări online prețul de pornire a unei cazări de două nopți pe litoralul românesc este de 800-1000 de lei. Pentru cine își dorește să stea într-o zonă de fițe, ami precis în Mamaia Nord, trebuie să scoată din buzunar nici mai puțin nici mai mult de 10,000 de lei pentru unul dintre cele mai renumite blocuri cu apartamente în regim hotelier.

Se pare că românii vor fi nevoiți ca în acest an să fie destul de generoși cu bugetul pentru o vacanță la malul mării. În funcție de facilitățle pe care le oferă spațiile de cazare, în general la un hotel de patru stele prețul aproximativ ar fi de 4500 de lei pentru două nopți de cazare. Apart-hotelurile au început să fie un nou trend printre tipul de ședere pe care îl au la dispoziție turiștii. În zona Mamaia majoritatea spațiilor de cazare sunt de acest tip.

Ce a declarat Premierul Florin Cîțu despre desfășurarea activității pe litoralul românesc

În luna mai a acestui an, Florin Cîțu a fost prezent în Constanța unde a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre desfășurarea sezonului estival și despre restricțiile care trebuie respectate pe perioada verii 2021.

Am înțeles cu toții că pentru a avea un sezon de succes, în această vară, în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună și de asta sunt astăzi aici să îi asigur pe toți de susținerea mea. Am vorbit despre propunerile pe care le-am făcut pentru comitetul interministerial de mâine, unele dintre ele chiar vizează exact direct industria turismului și industria turismului de pe litoral – deja unele dintre ele le știți, sunt prezentate în spațiul public – să putem să fim pe litoral, pe plajă fără mască, să putem să fim la restaurant cu capacitate maximă în anumite condiții, la hotel la fel, la capacitate maximă în anumite condiții și multe altele. Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei am primit propuneri și soluții, soluții foarte bune, pe care le vom pune mâine în discuție în comitetul interministerial, și promisiunea mea este că vom avea aceste soluții aprobate la timp, ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și, bineînţeles, a doua etapă de la 1 august. Toată lumea a înțeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie. Am avut o discuţie și cu reprezentanți ai evenimentelor, în special cele de pe litoral, la fel propuneri și soluții pe care le luăm în calcul în două etape, redeschidere în două etape de la 1 iunie – un anumit prag de relaxare, și de la 1 august – al doilea prag de relaxare.„, a declarat Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: