Redactia.ro
Home » Monden » Prezentatorul emisiunii Survivor România s-a îmbolnăvit în Republica Dominicană! ”Mi-a afectat vederea”

Prezentatorul emisiunii Survivor România s-a îmbolnăvit în Republica Dominicană! ”Mi-a afectat vederea”

Prezentatorul emisiunii Survivor România s-a îmbolnăvit în Republica Dominicană! ”Mi-a afectat vederea”

Prezentatorul emisiunii Survivor România, Dan Pavel, a dezvăluit că șederea în Republica Dominicană i-a adus o problemă de sănătate. Acesta s-a îmbolnăvit din cauza soarelui. 

Prezentatorul emisiunii Survivor România s-a îmbolnăvit în Republica Dominicană

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen ”Survivor România”, s-a mutat în Republica Dominicană la începutul show-ului. Deși toți oamenii din echipă au fost vaccinați și verificați pentru a nu se infecta cu vreun virus din această țară exotică, se pare că acesta a fost foarte afectat de soarele puternic din Caraibe.

Vederea lui a fost afectată de razele ultraviolete, iar acum suferă de afecțiunea care se numește Surfers Eye sau Pterygium.

”Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi”, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, la Kanal D.

Speciliștii spun că terygiile sunt niște creșteri benigne (non-canceroase), dar care pot deforma permanent ochiul, dacă nu sunt tratate corespunzător. Pterygiile mai pot provoca disconfort și vedere neclară. În cazul în care stai într-o zonă expusă la soare pentru o perioadă lungă de timp și ai de-a face și cu praf și vânt, atunci riști să faci această afecțiune.

Cine este Dan Pavel, prezentatorul Survivor România

Carismatic, personalitate energică, cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecând de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV.

”Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși”, spunea el, înainte de emisiune.

Daniel Pavel a declarat că primul său job a fost de co-moderator de emisiuni de radio la RFI, unde a furat meseria de la Constantin ”Rudi” Rudnițchi. Acesta locuiește împreună cu iubita sa în Austria, dar și cu fiul său. Daniel este o fire sportivă, declarându-se un tip haios și ”de cursă lungă”. Cu toate că adesea îi este dor de România, pentru Austria înseamnă acasă.

”Oh da, Bucureștiul, așa cum mi l-au povestit, de copil, cei doi povestași de la care am învățat tainele spusului de povești: mama și tata, fiecare în felul său. Unul dintre aceste doruri este de nealinat, pe tata îl mai avem, cum spuneam. Îmi mai lipsesc prietenii din București, de la antrenamentele de arte marțiale sau prietenul din cartierul copilăriei, Balta Albă. Apoi, Constanța, și camarazii dragi de acolo. Și mai am un loc tainic în România – doar cei mai apropiați îl știau, până acum – zona Munților Rodnei, orașul Sângeorz-Băi”, a mai spus Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: