Redactia.ro
Home » Știri » Prietena mamei din Ploiești spune adevărul despre noaptea în care gemenii au căzut de la etajul 10: ”Nu i-a păsat de copiii aceștia”

Prietena mamei din Ploiești spune adevărul despre noaptea în care gemenii au căzut de la etajul 10: ”Nu i-a păsat de copiii aceștia”

Prietena mamei din Ploiești spune adevărul despre noaptea în care gemenii au căzut de la etajul 10: ”Nu i-a păsat de copiii aceștia”

Prietena mamei din Ploiești face dezvăluiri absolut șocante despre modul în care femeia avea grijă de copiii ei. Aceasta o acuză pe prietena ei că era dezinteresată!

Prietena mamei din Ploiești spune adevărul despre noaptea în care gemenii au căzut de la etajul 10: ”Nu i-a păsat de copiii aceștia”

Miercuri a avut loc un eveniment tragic în Ploiești. În jurul orei 20:48 o vecină a sunat la 112, după ce a fost martoră fără voia ei la incidentul în care copiii s-au izbit de asfalt, după ce au căzut de la peste 30 de metri înălțime. Mai multe echipaje ale salvatorilor au ajuns imediat la fața locului, toată lumea în afară de mama copiilor.

Mama gemenilor se mutase de doar două zile cu chirie în blocul în care s-a petrecut tragedia, alături de copiii ei, de concubinul ei și de prietena ei Alina. În momentul în care copiii ei au căzut de la balcon, Andreea era foarte ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook, avea muzica la maxim și fuma dintr-o țigară.

Alina a povestit că atunci când jandarmii i-au bătut la ușă și au întrebat-o dacă o pereche de gemeni locuiesc în acel apartament, femeia a negat. Aceasta a ascultat șocată dialogul dintre mamă și oamenii legii și a mers în dormitor pentru a-i verifica pe gemeni, iar atunci și-a dat seama că ei nu sunt acolo.

”Eram în bucătărie să spăl vasele. Nu puteam să stau cu ușa deschisă, ținea muzica foarte tare.(…) Geamul era rabatat, Andreea l-a deschis, copilul de cinci ani a tras o masă și o saltea lângă geam, și copiii s-au jucat vreo 10 minute pe acolo, s-au urcat și au căzut. Ea nu a auzit nimic din ce se întâmplat, avea muzica prea tare. Copilul de cinci ani era în cameră cu ea. Ceilalți doi erau în altă cameră, singuri. Când a venit Poliția, au întrebat-o dacă în apartament se află doi copii gemeni, mama a spus că nu, că singurul ei copil este băiatul de cinci ani. Eu atunci am mers în cameră și am văzut că gemenii nu sunt acolo”, a declarat Alina la un post de televiziune.

Mama gemenilor a amenințat-o pe Alina

Anchetatorii investighează moarte copiilor și iau în calcul mai multe ipoteze. Au apărut multe versiuni despre cum ar fi putut să se întâmple tragedia. Tatăl micuților nu este pe deplin sigur că a fost doar un accident. Acesta o acuză pe Alina că ar fi putut să-i arunce de la etaj. Mama gemenilor a amenințat-o pe Aline, prietena ei, că ea va merge la pușcărie pentru moartea copiilor ei. Femeia se jură că este nevinovată. Mai mult, aceasta povestește reacția mamei care nu părea deloc îndurerată.

”I-au spus Polițiștii că poate face închisoare, nu a interesat-o. Nu a reacționat, nu a plâns, nu i-a păsat de copiii aceștia. Cred că nu era conștientă de ce se întâmpla, era și puțin beată, și puțin drogată. Mi-a spus că o să fac pușcărie că i-am aruncat copiii. Eu merg oriunde, și la detector, că mă știu nevinovată.

Dacă eu nu mă duceam să le fac de mâncare, să îi schimb, de copii nu avea nimeni grijă. Ea cu alocația copiilor mergea la păcănele.(…) O cunosc de un an, peste tot a avut plângeri. Copiii erau lăsați nesupravegheați de o zi. Ea suferea după tatăl copiilor, care a părăsit-o. Primul copil este făcut cu Bibi, cel care a avut grijă și de gemeni. Bibi este bărbatul care stătea cu noi în casă, cel care a recunoscut copiii, pentru că s-a atașat de ei. A stat cu amândoi în același timp”, a încheiat Alina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: