Redactia.ro
Home » TV » Prima apariție a lui Alexandre Eram după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată soțul Andreei Esca

Prima apariție a lui Alexandre Eram după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată soțul Andreei Esca

Prima apariție a lui Alexandre Eram după ce s-a vindecat de COVID-19

Andreea Esca și familia sa se pot bucura de momente de liniște după ce ea împreună cu fiul și soțul său au fost depistați cu coronavirus. În ultima vreme, prezentatoarea de știri o ține numai în petreceri, iar în urmă cu două zile și-a sărbătorit fiica, care a împlinit 20 de ani.

Cu toate că Alexandre Eram, a fost cel mai afectat de noul virus, acesta se recuperează după lupta pe care a dus-o timp de mai multe săptămâni.

Prima apariție a lui Alexandre Eram după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată soțul Andreei Esca

Andreea Esca, în vârstă de 48 de ani și-a sărbătorit în urmă cu două zile fiica, care a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

Prezentatoarea de știri a postat pe rețelele de socializare imagini cu familia ei de la petrecerea de aniversare a fiicei sale. În imagini apare și soțul jurnalistei, Alexandre Eram care s-a luptat săptămâni întregi cu coronavirusul. Este prima apariție a acestuia de când a fost depistat cu COVID-19.

Conform imaginilor, soțul știristei este zâmbitor, purtând o cămașă în ton cu tema petrecerii, ceea ce denotă faptul că Alexandre pare să se fi recuperat bine după ce, la începutul lunii iulie acesta a fost depistat cu coronavirus, ulterior fiind internat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

Andreea Esca depistată cu COVID-19

În aceeași perioadă au fost depistați cu COVID-19 Andreea Esca și fiul său, dar cel mai afectat de acest virus a fost soțul ei. După ce s-a recuperat, prezentatoarea de știri de la Pro Tv a dezvăluit că Alex a avut nevoie de ventilație mecanică și de un tratament cu plasmă hiperimună, mai exact, de o intervenție rezervat persoanelor care dezvoltă o formă gravă a bolii și care nu răspunde la tratamente.

Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul»” , a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro Tv.

Etichete: