Redactia.ro
Home » Monden » Prima apariție a lui Cătălin Botezatu după ce a fost operat

Prima apariție a lui Cătălin Botezatu după ce a fost operat

GALERIE FOTO (2) Prima apariție a lui Cătălin Botezatu după ce a fost operat

Prima apariție a lui Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu a trecut printr-o adevărată dramă, dar cu ajutorul medicilor a reușit să se pună pe picioare. Creatorul de modă a făcut primele declarații după operația din Turcia.

Prima apariție a lui Cătălin Botezatu după ce a fost operat

Designerul român Cătălin Botezatu, a trecut printr-o cumpănă grea, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră la colon. Din fericire, vedeta a fost operată în Turcia, și se simte foarte bine. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații, pe pagina lui de Facebook, după intervenția chirurgicală la care a fost supus în Turcia. Designerul este total schimbat. Botezatu a ținut să le mulțumească fanilor pentru solidaritatea oferită în tot timpul acesta. Creatorul de modă le-a dat motive de îngrijorare, după ce a anunțat că a ajuns de urgență pe mâna medicilor specialiștilor din Turcia.

Mesajul integral

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România.

Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.
Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.’, a spus designerul, pe Facebook.

Mii de multumiri tuturor! ❤️

Publicată de Catalin Botezatu pe Duminică, 22 septembrie 2019

Operația a durat șase ore

Designer-ul a fost internat într-un spital din Istanbul, unde a fost supus unei intervenții chirurguicală care a durat șase ore. Medicii au operat timp de șase ore pentru a-i elimina tumoarea care-i punea viața în pericol.

Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu.

Cătălin Botezatu a precizat că avea dureri de aproximativ șase luni, iar medicii i-au spus inițial că trebuie să se opereze de apendicită, lucru pe care l-a și făcut. După operația de apendicită, designer-ul s-a confruntat din nou cu dureri pe care nu a mai rezistat să le îndure și a mers la medic.

Citeste si:Unde au ajuns animalele din casa lui Nuţu Cămătaru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: