Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a lui Tzancă Uraganul după ce s-a zvonit că este la terapie intensivă în Germania

Prima declarație a lui Tzancă Uraganul după ce s-a zvonit că este la terapie intensivă în Germania

Astăzi de dimineață, vestea că Tzancă Uraganul a ajuns pe patul de spital a venit ca un fulger pentru fanii săi. Conform presei, acesta ar fi fost atacat în Germania și ar fi fost transportat de urgență la spital. Ce declarații a făcut acesta în urmă cu puțin timp.

Tzancă Uraganul se întoarce în România

La prima oră a dimineții a apărut știrea despre Tzancă Uraganul. Presa a scris că acesta ar fi fost bîtutu cu bestialitate în Germania și că s-ar afla în comă la spital. La câteva ore de la incident, Tzancă Uraganul a făcut o serie de instastory-uri prin care a explicat situația. Acesta a spus că într-adevăr a existat o altercație, dar nu s-a aflat nici o secundă în comă și că tot ce s-a zvonit este exagerat. Manelistul se va întoarce astăzi în țară.

Ce aveți mă? Ați înnebunit cu zvonurile astea, nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări. Ferească Dumnezeu, nu mai poate omul să se mai ducă undeva să cânte că se scot zvonuri despre el. Terminați cu discuțiile astea proaste. Mi-au scos dinții, comă, ce aveți?

Când o fi să am dinții scoși și comă, asta e, mergem înainte, asta e viața.(…) În primul rând, vreau să-i salut pe prietenii mei și pe cei care au crezut și ei treaba asta. După cum vedeți, este totul sub control. Vă rog frumos să nu vă faceți griji, sunt doar niște zvonuri proaste și atâta tot., a declarat Tzancă Uraganu pe instagram.

Tzancă Uraganul, un artist cu suflet mare. Ce gest a făcut acesta față de o bătrână

Recent, Tzancă Uraganu se afla în mașină cu un prieten și a oprit la un semnafor unde aîntânit o bătrânică neajutorată. Tzanca Uraganu a deschis gemul mașinii și a chemat-o pe batrână. Manelistul nu s-a zgârcit deloc și n-o să-ți vină să crezi ce sumă de bani i-a dat femeii. Tzancă Uraganu a scos imediat din buzunar o hârtie de 100 de lei și i-a înmânat-o femeii pe geamul mașinii. Femeia, profund impresionată i-a răspuns spunându-i „Să-ți trăiască familia, mamă!„.

Toată întâmplarea a fost filmată și publicată pe rețelele de socializare ale artistului. „Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!„, a afirmat Tzanca Uraganul în filmarea cu pricina.

Sursă foto: tiktok

Videoclipul cu gestul lui Tzanca Uraganu postat pe platforma sociala Tiktok a strâns 83,500 de aprecieri și 1656 de comentarii, semn că fanii acestuia l-au apreciat pentru ceea ce a făcut față de bătrânică. Într-o singură zi a reușit să strângă aprope un milionări de vizualizări la filmulețul în care îi donează banii bătrânei de pe stradă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: