Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație făcută de Irinel Columbeanu după ce a fost infectat cu Covid-19. ”Virusul există”

Prima declarație făcută de Irinel Columbeanu după ce a fost infectat cu Covid-19. ”Virusul există”

Prima declarație făcută de Irinel Columbeanu după ce a fost infectat cu Covid-19. ”Virusul există”

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații după ce a fost internat la spital, fiind confirmat cu noul coronavirus. Acesta a fost dus la Spitalul Ilfov, după ce a solicitat ajutorul medicilor de pe Ambulanță.

Prima declarație făcută de Irinel Columbeanu după ce a fost infectat cu Covid-19. ”Virusul există”

Irinel Columbeanu a confirmat faptul că s-a infectat cu noul coronavirus, potrivit ciao.ro. Mai mult decât atât, bărbatul a lăudat promptitudinea spitalelor și profesionalismul doctorilor. De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit faptul că virusul chinezesc este real și ”este foarte pervers și înșelător”.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a spus, în exclusivitate pentru Ciao.ro, Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu s-a infectat cu noul coronavirus

Irinel Columbeanu s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul milionar nu a scăpat de virusul care schimbat lumea. Din primele informații, acesta se află internat la Spitalul Ilfov și primește îngrijiri medicale de la specialiști.

Afaceristul a fost internat la Spitalul Ilfov, după ce a solicitat ajutorul medicilor de pe Ambulanță. Din fericire, se pare că starea lui nu este foarte gravă și nu este conectat la aparate. Irinel Columbeanu are o formă ușoară a bolii și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Chiar dacă a fost abandonat de multe cunoștințe din cauza problemelor finaciare, Monica Gabor nu l-a uitat. Potrivit unor apropiați din anturajul celor doi, după ce a venit în România în urmă cu câteva luni, fosta doamnă din Izvorani i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să vină cu ea în SUA, unde ar putea să o ia de la zero și să petreacă timp alături de fiica lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: