Redactia.ro
Home » Monden » Prima Doamnă a României, apariție incendiară la New York

Prima Doamnă a României, apariție incendiară la New York

GALERIE FOTO (8) Prima Doamnă a României, apariție incendiară la New York

Carmen Iohannis a avut o apariție inedită la New York. Prima Doamnă l-a însoțit pe soțul ei la lansarea cărții sale, îmbrăcată într-o rochie roșie, simplă, dar care i-a pus în evidență trupul superb. 

Prima Doamnă a României, apariție incendiară la New York

Klaus Iohannis și-a lansat cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” la New York. Preșdintele României a fost însoțit de frumoasă lui soție, Carmen Iohannis. Prima Doamnă a României a purtat o rochie elegantă, roșie, cu crăpături curate care i-au pus în evidență formele acesteia. armen Iohannis impresionează de fiecare dată când apare în public. Ținutele de bun gust o fac pur și simplu să strălucească de fiecare dată. Prima Doamnă a mai colaborat cu Stephen Pelger, Alexandru Ciucu și Eli Lăslean.

Rochia purtată de soția președintelui României la New York, a fost creată de un designer cunoscut din România. Andreea Tincu este un designer cunoscut din Iași, moda reprezentând pentru ea o pasiune încă din copilărie. În urmă cu câțiva ani, aceasta a colaborat cu ateliere de modă, unde a învățat multe tehnici ale meseriei de designer vestimentar. La momentul actual, Andrea este și head designer al brandului Sense. Dar aceasta are și propria linie, Andrea Tincu.

Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată de AT

Colecțiile semnate AT au fost prezentate de podiumuri naționale și internaționale, la Kiev, Amsterdam, București, Sarajevo, Iași și multe altele. De curând, Andrea Tincu și-a prezentat colecția toamnă-iarnă în urmă cu câteva zile la Viena Fashopn Week.

Carmen Iohannis a purtat la lansarea cărții a soțului ei, o rochie superbă semnată de AT. Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă poartă rochii create de Andrea Tincu. Deși aceasta arată minunat la fiecare apariție publică, Carmen Iohannis este lăudată și pentru faptul că nu bagă în seamă niciodată criticile oamenilor.

Citeste si:Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost încă audiat de DIICOT. Tânărul a reacționat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: