Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu! Vedeta a postat ecografia

Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu! Vedeta a postat ecografia

GALERIE FOTO (3) Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu! Vedeta a postat ecografia

Adela Popescu a postat prima imagine cu cel de-al treilea băiețel al ei! Prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii ei momente de la ecograf. 

Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o poveste de dragoste de invidiat! Cei doi actori au deja doi băieți, însă finalul anului 2020 le-a făcut o surpriză plăcută. Cuplul va avea un al treilea copil, și ce să vezi, este tot băiat!

Adela Popescu este deja la a treia sarcină, și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a micuțului. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii și nu au ezitat să împărtășească împreună cu admiratorii noile vești. Așa cum și-a obișnuit fanii, Adela postează tot pe rețelele de socializare pentru a-i ține pe aceștia la curent cu toate lucrurile din viața ei. Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” are mare grijă ca sarcina ei să meargă perfect, iar vizitele de rutină în cabinetul medicului sunt o regulă.

Adela Popescu nu sare peste nicio vizită la medic în scopul unui control de rutină. De această dată vedeta și-a încântat fanii cu imagini direct de la ecograf, unde se vede perfect micuțul care urmează să vină pe lume. Actrița este o mămică responsabilă și oferă cea mai mare atenție și grijă familiei sale, fiind ajutată și susținută cel mai mult de soțul ei.

Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu! Vedeta a postat ecografia

Prezentatoarea TV și soțul ei au deventi în urmă cu câțiva ani părinții a doi băieți superbi și energici, cu care se mândresc de fiecare dată pe rețelele de socializare. Familia lor este printre cele mai frumoase și adorate de către fani, iar acum se va mări cu încă un membru.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost în vacanță în Maldive

De curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors recent din vacanța de vis din Maldive, unde au petrecut câteva zile prețioase alături de copii, dar și de Laura Cosoi și soțul ei. Aceștia s-au bucurat de clipele de liniște și relaxare sub soarele arzător, departe de grijile și problemele cotidiene.

Despre numele pe care îl va purta băiețelul lor cel mic, Radu Vâlcan a mărturisit pentru Antena Stars că încă nu s-au hotărât, însă nu își doresc ca fiul lor să poarte un nume „căutat”, ci să fie spontani, dar care să fie simplu și remarcabil.

Prima imagine cu al treilea copil al Adelei Popescu! Vedeta a postat ecografia

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A”, a spus Radu Vâlcan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: