Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu Cristina Cioran și fiica ei! Vedeta își va aduce fiica acasă

Prima imagine cu Cristina Cioran și fiica ei! Vedeta își va aduce fiica acasă

GALERIE FOTO (2) Prima imagine cu Cristina Cioran și fiica ei! Vedeta își va aduce fiica acasă

Cristina Cioran a postat prima imagine alături de fiica ei, Ema. Cele două au trecut prin încercări grele încă de la primul contact avut, însă totul a decurs bine, ar acum vedeta este pe cale să-șia aducă acasă fețita. 

Prima imagine cu Cristina Cioran și fiica ei! Vedeta își va aduce fiica acasă

Cristina Cioran a trecut de curând prin provocarea vieții ei, atunci când a născut-o pe micuța Ema la doar 7 luni. Bebelușul a fost internat de urgență într-un incubator, pentru a se dezvolta în condiții optime, iar vedeta a fost externată din spital și nu a avut voie să-și viziteze fiica decât de câteva ori pe săptămână.

”Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”,  a spus vedeta pentru Impact.ro.

Acum, după ce lucrurile s-au mai liniștit, iar Cristina Cioran este sigură că fiica ei va ajunge acasă la ea, vedeta a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu fiica ei, Ema. Ea a transmis și un mesaj absolut emoționant pentru fiica ei: „Forța fie cu tine! Ema, my love (În traducere: iubirea mea)”.

Prima imagine cu Cristina Cioran și fiica ei! Vedeta își va aduce fiica acasă

Începând de săptămâna viitoare, cele două vor fi de nedespărțit, căci Cristina Cioran își va aduce fiica acasă. ”Săptămâna viitoare vine Ema acasă! Mai are foarte puțin și gata”, a scris Cristina Cioran la InstaStory.

Motivul pentru care Cristina Cioran a născut prematur

Nașterea prematură a fiicei Cristinei Cioran a fost cauzată de o toxiinfecție alimentară. Și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă cu ea și a sunat la 112 și a mers la spital, unde i-a dat naștere Emei.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam.  Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul.

Mai aveam o grămadă până la termen. Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat.  Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a declarat Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: