Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu fiica lui Smiley. Cum a fotografiat-o Gina pe cea mică

Prima imagine cu fiica lui Smiley. Cum a fotografiat-o Gina pe cea mică

GALERIE FOTO (3) Prima imagine cu fiica lui Smiley.

Prima imagine cu fiica lui Smiley. Gina Pistol și iubitul său, Smiley sunt în culmea fericirii după ce fiica lor a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Prezentatoarea tv a postat în urmă cu puțin timp, o fotografie cu cea mică, spre surprinderea tuturor. Cum a fost fotografiată fiica celor doi?

Prima imagine cu fiica lui Smiley. Cum a fotografiat-o Gina pe cea mică

Prima imagine cu fiica lui Smiley. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite este în al nouălea cer, după ce în urmă cu câteva zile a adus pe lume o fetiță minuntată. Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 40 de ani. Blondina l-a făcut extrem de fericit pe Smiley, care se bucură de noua viață alături de fetele sale. Fanii celor doi au așteptat nerăbdători să o vadă pe fiica celor doi, și se pare că Gina le-a îndeplinit dorința. Vedeta tv a postat o poză cu fiica sa, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant. În fotografie apare piciorul minuscul al fiicei sale, aflat în palma vedetei tv.”…si ma topesc de dragul ei. Am crezut că stiu ce-i iubirea.Însă abia acum o înteleg.”, a scris Gina Pistol.

Prima imagine cu fiica Ginei Pistol

Mai mult, Gina și Smiley au căzut de acord în legătură cu numele fiicei lor. Aceștia au ales un nume special pentru micuța lor, și anume Josephine Ana Maria, un nume deloc comun. În limba ebraică, Josephine înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”, iar originea numelui provine din cultura evreiască. Aceast nume special reprezintă sensibilitate, intuiție și fire sociabilă.

Smiley si Gina

Gina și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical după ce a adus pe lume primul său copil. Blondina a visat mult timp aceast moment, iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a adus o adevărată comoară în viața sa. Josephine Ana Maria a fost așteptată cu mult entuziasm de întreaga familie, iar la scurt timp după ce a venit pe lume, Smiley a împărtășit vestea cu fanii săi.

La două săptămâni după ce a născut, Gina le-a transmis un mesaj susținătorilor ei cu privire la fiica sa, în care și-a exprimat gândurile și trăirile, dar mai ales, iubirea ce i-o poartă micuței sale. ”Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi. Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile. Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta”, a scris Gina Pistol pe Instagram. Venirea micuței Josephine în viața celor doi a fost o adevărată binecuvântare, mai ales că prezentatoarea de la Antena 1 credea că nu va putea avea copii, după ce medicii i-au dat spus că șansele de a deveni mamă pe cale naturală sunt extrem de slabe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: