Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Alexandrei Stan despre pozele nud cu Tristan Tate

Prima reacție a Alexandrei Stan despre pozele nud cu Tristan Tate

Alexandra Stan si Tristan Tate

Alexandra Stan reacționează după ce în presă au apărut imagini demne de filmele pentru adulți cu ea și cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Artista crede că acesta a făcut publice pozele din intimitatea lor și cataloghează drept ”jenant” gestul lui, dar și o lipsă de bărbăție.

Prima reacție a Alexandrei Stan despre pozele nud cu Tristan Tate

După ce în urmă cu câteva zile, înainte de Paști, Spynews a făcut publice imagini nud cu Alexandra Stan și Tristan Tate, iată că artista a avut și prima reacție. I se pare că ”trist”, totodată că în 2021 se mai trimit presei astfel de fotografii.

alexandra stan si tristan tate la baie, imagini deocheate

”Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan pentru CANCAN.RO.

alexandra stan acasa la tristan tate

Alexandra Stan: ”Am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie”

De altfel, în privința relației pe care a avut-o cu acesta, Alexandra Stan a mărturisit că a simțit că Tristan Tate, proprietar al unor saloane de videochat, nu este bărbatul ideal. Drept urmare, a rupt orice legătură cu acesta.

”Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a mai mărturisit Alexandra Stan.

Potrivit Spynews, Alexandra Stan a avut o relație secretă cu Tristan Tate. Mai exact, l-a înșelat pe fostul ei iubit, Bogdan, cu fostul Biancăi Drăgușanu.

Alexandra Stan, despre ultimele ei relații intime

După ce a fost eliminată de la Survivor România, din motive medicale, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri care au uimit publicul, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. A precizat că a întreținut ultima oară relații intime cu mult timp înainte de a veni în Republica Dominicană. De altfel, și-a recunoscut și bisexualitatea.

”Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a  spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: