Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: „Ăla care a facut asta să-și ceară scuze”

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: „Ăla care a facut asta să-și ceară scuze”

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: „Ăla care a facut asta să-și ceară scuze”

Iată prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident!

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident

Noaptea trecută, în zona Pipera, Gigi Becali a fost implicat într-un incident rutier neplăcut. Cu toate că a scăpat nevătămat, patronul FCSB a avut parte de un moment tensionat pe șosea. Rolls Royce-ul său, simbolul luxului și prestigiului, a ajuns în șanț în urma unei manevre de evitare a unui accident. După acest episod, Gigi Becali a mers la poliție pentru a depune o declarație oficială cu privire la eveniment.

Gigi Becali a relatat autorităților că acest incident a avut loc din cauza unui șofer imprudent care a intrat lateral în mașina sa și a forțat-o să ajungă în șanț. Cu toate că a avut un moment de panică, Becali a rămas calm și a dat asigurări că nu va face o plângere penală împotriva șoferului vinovat, cu condiția ca acesta să-și ceară iertare.

„Le-am spus polițiștilor ce s-a întâmplat. Cineva a intrat lateral, intra in mine și am intrat în șant, omul n-a avut obraz. Să vedem că acolo sunt camere. Așa că ăla care a facut asta să-și ceară scuze și nu-i mai fac plângere penală. Am făcut astea, testul drog, alcool, canabis, toate cele”, a declarat Gigi Becali în mod serios și ferm.

Gigi Becali nu este la primul accident

Gigi Becali nu a fost la primul său incident rutier cu Rolls Royce-ul său. La sfârșitul lunii septembrie, acesta a fost implicat într-un alt accident în sectorul 6 al Capitalei. Atunci, mașina sa a fost lovită din spate de către o altă conducătoare auto, iar Becali a relatat că incidentul a fost amplu filmat de martori.

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut că nu avea nimic nici mașina ei și nici a mea.

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nicio zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat Gigi Becali, pentru Antena 3.

În ambele situații, Gigi Becali a demonstrat un comportament rațional și a evitat escaladarea conflictelor, preferând să rezolve situația într-un mod civilizat. Mesajul său pentru șoferul responsabil de accidentul din ultima noapte este un apel la responsabilitate și la recunoașterea greșelii. Într-o lume agitată și plină de tensiuni, acest comportament poate servi drept exemplu de civilitate și responsabilitate pentru toți șoferii de pe șoselele României.

 

Sursă foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: